4PCS Originalus Duracell 1,5 V LR03 AAA Šarminės Baterijos Žaislų Žibintuvėlis Elektros dantų šepetėlį Laikrodis Pelės Pirminės Sausas Baterija

€3.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pradinis Ir Sausųjų Baterijų, Buitinė Technika, Pigūs Pradinis Ir Sausųjų Baterijų, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Pradinis Ir Sausųjų Baterijų.

100 % visiškai naujas naujas ir aukštos kokybės

Aukštos sauga: sprogimas neįvyko, jokios ugnies, ir tt.

Proceso charakteristikos: naudojimo kovos su nutekėjimo technologija, ir aukštos kokybės dilimui ir aukštai temperatūrai atsparių medžiagų, yra plačiai taikomas temperatūros diapazonas ir ilgą tarnavimo laiką. Ji turi puikią nuotėkio varža, sandėliavimo veiklos, ir būdingų savybių šarmines baterijas, pavyzdžiui, aukštos įtampos, mažo svorio, mažo dydžio,, didelės savitosios energijos, pastovi įtampa, didelis srovės išlydžio eksploatavimo, saugos ir taršos nemokamai.

1.Ilgalaikio patvarumo, ilgalaikį baterijos energijos.

2.Saugus nuo sprogimo apsaugotą, pasirinktos baterijos medžiagos sprogimų saugos.

3.Išvengti nuotėkio.

Plačiai naudojama " Mac "kompiuteriams," PLC, komunalinių paslaugų skaitikliai, dujų skaitiklių, vandens skaitiklių ir PAN OBU, namų stebėti, signalizacijos ir apsaugos prietaisų, tollgate sistemose, atminties back-up, sekimo sistemos, automobilių elektronika, fakelas, žibintuvėlis, vaizdo doorbell, kamera, žaislai, nuotolinio valdymo pultas, nešiojamas spausdintuvas, nešiojamas DVD, priemonės, garso įrangą ir pan.

Modelis:AAA LR03

Gamintojas :Duracell

Vardinė įtampa :1.5 V

Tipas:Alkaline

Įkraunamas:NR.

Galiojimo terminas:10 metų Baterija dydis: 10x44(mm) Darbinė temperatūra: -10℃±60℃; Laikymo temperatūra: nuo -10℃±45℃; 1. Prašome leisti šiek tiek spalvos nuokrypis tarp popierinių kortelių ir nuotraukose parodyta. 2. Prašome bateriją laikykite ma¾iems savo vaikus, jei jie nuryti. 3. Prašome baterijas laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. 4. Nereikia įkrauti ląstelių ar disponuoti išjungti juos į ugnį. 4PCS DURACELL AAA Baterijos

Modelio Numeris LR03
Prekės Pavadinimas DURACELL
dydis AAA
Naudojami 3 Žaislų,laikrodis,skustuvą,elektroninis žodynas
Kilmės JAV(Kilmės)
Nominalus Galingumas aukštas
Naudojami 2 Namų signalizacijos sistemos,langų saugumo daviklis,uždegimo sistema,LED žibintuvėlis
Įkrovimo NO
Naudoti 1 Už durų skambutį,geležinkelių durų,nuotolinio c
Baterijos Tipas Šarminės Baterijos

Panašūs produktai