3D Motociklų Lipdukas, Dujų, Naftos, Kuro Bakas Trinkelėmis Raštas atveju, Yamaha, Suzuki Kawasaki Honda CB400 CBR250 CBR400

€2.82

-20%

€3.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, tank pad, degalų bako padas, Tank Pad Raštas.

PASTABA:Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Pardavėjo pristatymas metodas , paprastai trunka apie 30-60 dienų . jei jūs negalite gauti jūsų sklype per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir pratęsti apsaugą už jus.Jei jums nereikia gauti sklypą po 60-90 dienų . mes pažadą mes padarysime visa grąžinamoji išmoka pirmas ,ir po to, kai gausite paketą ,prašome susisiekti su mumis ir mokėti jį dar kartą . Prašome neatidaryti ginčo per 60 dienų , tai yra Nemalonu .

3D Motociklų Lipdukas, Dujų, Naftos, Kuro Bakas Trinkelėmis Raštas atveju, Yamaha, Suzuki Kawasaki Honda CB400 CBR250 CBR400

Prašome įsitikinkite, kad jūsų motociklas atitinka mūsų suderinamumo.

Savybės: Būklė: Antrinėje Rinkoje 100% Brand New

Dydis: 138*195mm

Medžiaga : Guma, pakuotę Įeina: 1 VNT 1.Mašina supjaustyti aukštos kokybės,liečiamų 3D, tvirtas ir atsparus vandeniui ir analitiškas 2.Lengva klijuoti ir pašalinti be jokių papildomų įrankių ar įrangos reikia taikyti. 3.Ypatingai lipnus klijų pagrindo apsaugo nuo žalos aiškiai kailio sluoksnis. 4.Puiki apsauga nuo bendro dėvėjimosi ir plyšimo, jūsų motociklo. 5.Mados dizaino pagalvėlės papuošti savo motociklo.

PASTABA:Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Elemento Ilgio 19.5cm
Medžiagos Tipas Guma
Elemento Plotis 13.8cm
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai
Prekės Pavadinimas homtru
Specialios Funkcijos Kuro Bako Raštas Padas Dangtis
Elemento Aukštis 0.1cm
Prekės Svoris 0.1kg

Panašūs produktai