Karšto 10vnt/daug Žvejybos Kablys Valdytojas Viliojimo Masalas Laikiklį Su Guminiais Žiedais, Žvejybos Fiksuotojo Masalas Pavarų Nešiojamų Žvejybos Reikmenys karšto

€1.25

-25%

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Įrankiai.

Savybės:

1. Šis kablys valdytojas yra pagamintas iš ABS plastiko, aukštos kokybės ir saugios aplinkos apsaugos medžiaga, tiksliai apdoroti. Jis yra stiprus, patvarus ir neramus deformuoti.

2. Jūs galite tiesiogiai paspaudę masalas kūno vertus, net jei ir yra vėjuotomis sąlygomis ir swaying sąlygas laive, jūs galite lengvai pakabinti kabliukų.

3. Šis kablys valdytojas yra įrengtos dvi skirtingų specifikacijų elastinga guma, žiedas, geras atsparumas, ilgaamžiškumas, nėra lengva senėjimo savybių, tinka įvairių dydžių meškerės.

4. Kablys laikytojas turi fiksuotą funkcija, galite nustatyti, kad masalas kablys, skirti pratęsti ir išplėsti įėjimo, taip, kad kabliukas gali lengvai patekti ir pakabinti.

5. Kablys valdytojas yra saugus ir patogus žvejybos įrankis su minkšta guma, padas ant nugaros, kuri padidina sukibimą tarp kablio valdytojas ir lazdele, apsaugo nuo slydimo ir negadina paviršiaus lazdele.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS

Dydis:2.5x1.2cm

Svoris:0.02 kg

Spalva:Juoda,žalia,raudona

Tipas:Žvejybos Kablys Turėtojas

Pareigos:masalas ir kabliukas tvirtinimo, kai nenaudojamas

Pakuotė:

1 nustatyti žvejybos kablys valdytojas(įskaitant 10vnt)

Medžiaga ABS
Tipas Žuvis Su Šlapia Danga
dydis 2.5x1.2cm

Panašūs produktai