Vyrai Žiemą Šiltas Pirštines Therm, Su Anti-Slip Elastinga Manžetai,Šilumos Minkštas Pamušalas Pirštinės Vairavimo Pirštinės PU Odos Pirštinės 2020 m.

€1.63

-15%

€1.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriškos Pirštinės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Pirštinės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyriškos Pirštinės.

Vyrai Žiemą Šiltas Pirštines Therm, Su Anti-Slip Elastinga Manžetai,Šilumos Minkštas Pamušalas Pirštinės vairavimo pirštinės PU odos pirštinės 2019

Ypatybė :

Šiluma & Vandeniui Pirštinės Jodinėjimas, Dviračių, Vairavimo, Taktikos, Šaudymo, Bėgimo, Slidinėjimo, Snieglenčių sportas, Žygiai ir kitos šaltas oras lauko veikla. Izoliuoti medžiagos saugo rankų šiluma, šalto vėsus oras. Jis leidžia jums naudoti savo telefonus ar iPad " be kilimui pirštines. Stiprus ištvermė & Ašara Atsparumas vandeniui atsparus TPU Membrana įdėta viduryje pirštinės siekiant išvengti vandens ar vėjo į savo pirštines. Absorbentas ir greitas džiovinimas komfortą pamušalas su Fast Dry technologija dagčiai toli prakaito. Taip pat vidaus reikalų pirštinės yra mašina, presuoti išlaikyti plonas ir išvengti pamušalas išėjo rankas, kai jūs kilimui pirštines.

Anti-Slydimo Palmių yra suprojektuoti su skidproof ir plėšimui atsparus silikono, siekiant apsaugoti jūsų rankas slysti važiuojant ar dviračiu, arba ūkio ką nors kita. Dydis:Palm-20cm/7.87" Pilnas Ilgis:22.5 cm/8.85"

Pakuotės Turinys:

1 Pora Pirštinių

Pirštinės Ilgis Riešo
Lytis Unisex
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 1 Pora pirštinių
Medžiaga Vilna
Modelio Tipas Kratinys
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai