Gamtos Jade Akmuo Guasha Valdybos Kūno SPA Atsipalaiduoti Grandymo Massager Priemonės Kūno Odos Masažas Stresą, Skausmą, Odos Grandiklis

€0.92

-32%

€1.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Gamtos Jade Akmuo Guasha Valdybos SPA Terapijos Masažas, Kūno Priežiūros Priemonė, Antistress Atsipalaiduoti Grandymo Massager

Veiksmingumas:

1. Gerinti Sub-Sveikatos: tinkamai grandymo metodas gali skatinti metabolizmą žmogaus organizme, deguonies tiekimo ir pašalinti stazė į ląsteles ir didina gyvybingumą. Tai yra paprastas ir veiksmingas būdas padidinti sub-sveikatos būklę ir chroniško nuovargio sindromas.

2. Tai turi didelės įtakos tam tikrų ligų: Grandymo terapija skausmingas ligas, galvos skausmas, gimdos kaklelio spondylosis, periarthritis pečių, kaklo spondylosis, apatinės nugaros dalies ir kojos skausmas, širdies ir kraujagyslių bei smegenų kraujagyslių ligomis, virškinimo trakto ligomis, astma, cukriniu diabetu, krūties hiperplazija ir kitų ligų, bei gauti puikus gydomasis poveikis. Ir jis buvo plačiai naudojamas įvairių ligų, vidaus, išorės, ginekologinės, ir pediatrų. Ji gali būti derinama su medicininė klinikinių simptomų ir kvėpavimo takų karščiavimas, kosulys ir kiti kvėpavimo takų ligomis.

3. Grožio, Sveikatos Priežiūra Poveikis: Kartu su akupunktūra, badymas kraujo nuleidimas ir kitais vaistais, tai gali turėti gerą gydomąjį poveikį spuogų, chloasma ir kitų kosmetikos ligų.

4. Gaivus Žmogaus Kūnas: galva, žmogaus kūnas, kai organizmo yang kanalo konverguoja. Atsikėlus anksti ryte, švelniai grandymo galvą su grandymo šukos gali atnaujinti ir sustiprinti yang.

Grandymo Būdas: Paimkite Baihui acupoint ant galvos, kaip centre, ir nuvalykite tai radialinė kryptimi aplink oda tol, kol galvos karštas. Jei yra skausmas punkte, jūs galite pakartotinai vos kelis kartus, šiuo metu, arba švelniai paspauskite keletą kartų.

5. Būtina sunkiai pilvo už Prapūtimo, ir keletą dienovidinių pro pilvo. Ilgalaikis vidurių užkietėjimas ne tik turėti įtakos virškinimo ir įsisavinimo, bet ir leidžia organizmui absorbuoti toksinus.

Specifikacija:

Medžiaga: Natūralus Nefritas

Dydis: 80 X 50mm/3.15 X 1,97"

Spalva: Žalia, Šviesiai Rožinė, Balta, Rožinė (Gali būti skirtingas dėl natūralios spalvos, tekstūra)

Daugiafunkcis:

Užapvalinti kampai tinka akupunktūros taškus, kaktos, veido, kaklo, ir t.t.

Tinka nugaros, pilvo, kaklo, veido, šoninių juosmens ir kt.

Tinka Smakro, nosies tiltas, rankos, stuburo ir pan.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Gamtinių Jade Akmuo Guasha Valdyba

[relateproductdetail/]

Funkcija 1 guašas striukas
4 funkcija Veido masažas
Funkcija 5 Face Lift Įrankis
Modelio Numeris veido masažas
Funkcija 6 veido massagers
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija masažas
2 funkcija guašas akmens

Panašūs produktai