Pug Puodelis Silikono Arbata Infuser Šuo Filtras Difuzorius Nešiojamų Daugkartinio Naudojimo Prieskonių Palaidų Lapų Vaistažolių Kiaurasamtis Arbatos Maišelį Įrankis Lašas Laivas

€0.53

-26%

€0.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Arbata Infusers, Namai Ir Sodas, Pigūs Arbatos Infusers, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, pug puodelis, pug arbata infuser, pug infuser.

Medžiaga: Maisto kokybės Silikono Spalva: Smėlio spalvos/Balta Modelis: Pug Arbata Infuser/Silikono Arbatos Pug Dydis: (Plotis)X(H): programos 9.3*6.5*3.5 CM/3.66*2.56*1.38 Savybės : visiškai naujas ir aukštos kokybės. Pagamintas iš silikono, indaplovė, saugus, netoksiškas ir heatproof. Puiki virtuvė,gyvenamasis kambarys,biuras ir t.t. Arbatos į pug viduje, jūs galite lengvai pakabinti arbatos puodelio virš. Idealus arbatos priemones savo tobulą gyvenimą. Tai puiki dovana jūsų draugui. Tikiuosi, jums reikia turėti gerą dieną. Pakuotė: 1 Vnt Arbatos Lapų Infuser Pastaba: Silikonas produktas, gali būti kai kurių kvapas, kai pirmą kartą atidarėte.Virėjas verdančio vandens apie 10 minučių ir vieta vėdinamoje vietoje. Kvapas gali būti pašalintas.Dėkojame už jūsų supratimą. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir stebėti\ \ 's šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva tonas svetainės\ \ 's nuotrauką ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

dydis (w)x(h) app 9.3*6.5*3.5 CM/3.66*2.56*1.38 į
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Modelis Pug Arbata Infuser/Silikono Arbatos Pug
Tipas 2 Daugkartinio Naudojimo Kiaurasamtis Palaidų Arbatos Lapų Vaistažolių Arbata Įrankiai
Spalva Smėlio Spalvos/Balta
Kiekis 1Pcs
Prekės Pavadinimas LINSBAYWU
Formos Nešiojamų Šuo
Tipas Kava Ir Arbata Įrankiai

Panašūs produktai