10vnt/box L Formos, Push-Pull Tarpdančių Šepetėlis Burnos Priežiūra, Dantų Balinimo Dantų Pasirinkti Dantų Ortodontinis dantų Šepetėlis dantų krapštuką

€1.86

-15%

€2.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dantų Balinimas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Dantų Balinimas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Dantų Balinimas.

Techniniai duomenys: Medžiaga: PE plastiko + brush + plieninės vielos Spalva:Green 1,0 mm/Mėlyna 1.2 mm/Oranžinė 0,7 mm/Violetinė 0,8 mm/Balta 1.1 mm Ilgis:app.8cm/3.15" Funkcijos: 1. Su tarpdančių šepetėliu turi elastinga ir patvari plieno vielos, ir šerius, kurie yra minkštas ir švelnus, ir nebus padaryta žalos guma. 2. Labai gera maisto likučių paliko tarp dantų. Instrukcijos: 1. Vieta tarpdančių šepetėliu dantis ir lėtai judinkite šepetėlį pirmyn ir atgal į dantų tarpas, kad būtų pašalinti maisto likučiai tarp dantų. 2. Po kiekvieno naudojimo, valyti tarpdančių šepetėlių su vandeniu ir padėkite jį sausoje vietoje. Kai šeriai yra išlenktas, jie turėtų būti pakeistas. Kiekis: 1set(10vnt) Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1set(10vnt) x Tarpdančių Šepetėliai(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Prekės Pavadinimas Pasa
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris TB-YQ-L010
Komponentas PE plastiko + brush + plieninės vielos
Elemento Tipas Dantų Balinimas
dydis Small
NET WT 56.7 g

Panašūs produktai