Universalus 12/24V 4 Gnybtais Akumuliatoriaus Izoliatorius Meistras Elektros Izoliatorius Iškirpti/Off Kill Switch FIA Tipo Rinkinio Automobilių Lenktynės Ralis

€11.44

-8%

€12.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Jungikliai & Relės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Automobilių Jungikliai & Relės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Jungikliai & Relės.

Universalus 12/24V 4 Gnybtais Akumuliatoriaus Izoliatorius Meistras Elektros Izoliatorius Iškirpti/Off Kill Switch FIA Tipo Rinkinio Automobilių Lenktynės Ralis

Automobilių Meistras Baterija Izoliatorius Iškirpti/Išjungimo mygtukas Maitinimo Jungiklis 4 Smeigtukai 12V 24V Nauja Specifikacija: Pagrindinė spalva: Juoda Dydis: kaip paveikslų paroda Valtage: 12V 24V FIA Reikalavimus 4 Terminalai Nuimamas Raktas CE,RoHS sertifikavimo Savybės: -Šis jungiklis yra pagamintas FIA taisykles ir sumažina variklio ir elektros ir neleidžia paleisti. -Terminalai ir rezistorius leidžia perjungti būti laidinio taigi generatorius nėra pažeista išjungti. -10mm gnybtais akumuliatoriaus kabelį ir nuimama rankena / klavišą. -Guma padengti apsaugo nuo purvo patekimo į vidų, kai raktas yra pašalinti. -Raktas yra maža skylutė ištraukite kabelį.

Įmontuoti

Puikiai tinka įvairių formų motorsport tokių kaip Brisca F2, British Drift Championship, Autograss lenktynių, grandinės lenktynėms, susibūrimas, rali-kroso ir kelio dienas. Pastaba: Instrukcija yra neįtraukti.

Pakuotė

1x Izoliatorius Cut Off Jungiklis

dydis

išsamiau

Modelio Pavadinimas YC101582
Prekės Svoris 0.18kg
Metų 2019
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CC
Medžiagos Tipas Lydinio + Plastikas
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Plotis 0inch
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Pavadinimas CNSPEED
Specialios Funkcijos Galia Iškirpti/Off Kill Switch

Panašūs produktai