Timberwolves Gyvūnų vilkas Backer Austi Virvę Odos Unisex Apyrankę Jakų Kaulų Iškirpti,Mados apyrankės Moterims lašas laivybos

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, apyrankės už, Unisex apyrankę, apyrankės moterims.

Pastaba: 1. Gamyklos Kainos Garantija Mūsų produktai yra pagaminti mūsų gamykloje, tada tiesiai iš laivo į jus, kad mes galime sau leisti konkuruoti kaina už jus. 2. Sumaišyti užsakymai Paramos vieną sumaišyti užsakymai(Vienas gabalas kiekvieno tipo yra avaailable); jei būtų daugiau nei 150$ mes siunčiame per DHL, "Fedex" ar AVS. Taip pat mes galime priimti nuleisti laivybos 3. Puikus Klientų Aptarnavimas, Jeigu turite bet kokių klausimų dėl savo pirkiniu, prašome bendrauti su mumis internete, arba palikite mums žinutę Susisiekti Dabar , mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Sveiki rasti daugiau jums patinka! Prekės Informacija: Dydis Nuoroda: ize atsitiktiniai. Prašome patarti savo dydžio, kai mes se Išlaikyti ir apsaugoti: Pakuotė: Lengva Apsipirkti: Pristatymas: Grįžti & Grąžinimo Politika: Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.

Mes siūlome Nemokamą Pakeisti ar Grąžinti visą jums,jei produktas turi kokybės problemų. Susisiekite su mumis: Apie mus:

Prekės Pavadinimas Ufine
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Ilgis 18cm+Adjustable
Bauda ar Mados Mados
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Elemento Tipas Apyrankės
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Funkcija Gražus
Medžiaga Derva
Stilius Madinga
Metalų Tipas Oda
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis Unisex
Formos\modelis Gyvūnų
Nustatymo Tipas NĖRA
Modelio Numeris Vilkas 120

Panašūs produktai