12pcs/pak Žuvų Medžiotojas Vieno-peilis Uodega 90mm 3g Minkštas Širdys Lėtai Nuskendo Žvejybos Masalas Vilioja

€1.47

-9%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, minkštas kirminas, žvejybos masalas, Žvejybos Masalas Suvilioti.

end1772479492616

Žuvų Medžiotojas Vieno-peilis Uodega 90mm 3g Minkštas Širdys Lėtai Nuskendo Žvejybos Masalas Vilioja Nemokamas Pristatymas W10

1)S pecies:Minkštas Masalas Suvilioti 2)Ilgis :90mm

3)Svoris :3g 4)Spalva:Šešios spalvos kaip nuotraukose, 5)Pakuotė:6 vnt/pak

1. Kaip apie kokybę savo produktą ?

Visas prekes mūsų parduotuvėje yra aukštos kokybės produktų, nėra gaminius su trūkumais, derinimo.

2.Galiu gauti naują elementą, jei aš gauti sugadintus produktus ?

Taip ,tiesiog duokite mums nuotraukas sugadintų produktų, mes iš naujo išsiųsti (atostogų, buvo pratęstas) per 2-3 dienas, jums .

3.Ar man reikia mokėti importo tarifų ?

Tai priklauso nuo jūsų šalies importo ir eksporto politikos, jei tarifas lėmė, ji turi būti apmokėta pagal pirkėjo. bet mes užpildykite deklaruota vertė 10 $sklype, todėl tarifų yra labai nežymus.

4. Galiu maišyti spalvas, tuo pačiu stiliumi prekę ?

Taip, paprastai daug daiktų turi keletą skirtingų spalvų, tuo pačiu stiliumi. Taigi, jei jūs norite nusipirkti įvairių spalvų, pasakykite mums, ir tada mes bus maišyti spalvas pagal jūsų poreikius. Jei ne, mes paprastai tiesiog siųsti jums prekę spalvų, kaip parodyta, kaip, kad galite užsisakyti.

5. Kaip ilgai jums siųsti ir prekės bus pristatomos ?

Mes paprastai laivas jums per 2-7 dienas po to, kai jūs užsakymą, bet jei klausimas turi būti patvirtinta jūs, mes išsiųsti juos po jūsų patvirtinimo.

6. Aš galiu sugrįžti gauti keitimo ar grąžinimo, jei aš nesu patenkintas savo užsakymą ?

Taip, jei esate nepatenkinti su prekės gavote, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po jų gavimo, mes willtry viską, siekiant ją išspręsti su jumis. Pirkėjų mokėti už laivybos atgal ir mes norime mokėti už laivybos jums. Jei norite grąžinti, prašome nuolat elementas originalioje pakuotėje ir mokėti už laivybos atgal. Po to, kai mes juos gauti ir patikrinti, ar viskas yra gerai, mes grąžinsime visus pinigus iš karto.

Yra daug mokėjimo būdų prieinamas jums.

1) Siekiant Perdirbti 2-3 dienas po apmokėjimo patikrinimą. Be to, savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laikas gali skirtis, ypač švenčių nuoroda.Tranzito laikas, nuotraukas, 2), Prašome susisiekti su mumis, kad galėtume sekti laivybos prekės, skirtos jums, jei jūs ne gauti 30-50 dienų po mokėjimo ir oro 3) EMS, DHL ir UPS express, iš esmės, kai jums turėtų būti apie 5-10 darbo dienų. Epacket trunka apie 10-14 dienų, ir pagal skirtingų šalių ar oro paštu trunka apie 30-50 dienų REGI daiktų visame pasaulyje.

Mes esame įsipareigoję, kad visa suma bus grąžinta, jei prekė gauta sugadinta. Mes ne remontas, ir pakeisti elementus su pasibaigęs terminas.

Atsiliepimai yra labai svarbus ir būtinas, kad galėtume išlaikyti aukštus standartus ir siekti 100% klientų satisfication!

Mes requset jus susisiekti su mumis taip blogai, kad mes galėtume spręsti problemas, kol jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ,ačiū įvesti ir mėgautis savo pirkinių ,puikiai Laiko.

Kilmės KN(Kilmės)
Kategorijos SUVILIOTI
Tipas Dirbtinis Masalas
Prekės Pavadinimas LTHTUG
Pozicija Rezervuaras, Tvenkinys
Modelio Numeris W10C
Kiekis 6 vnt.

Panašūs produktai