10VNT Apvalus Blizgantis kalnų krištolas 3.5 mm Stabdžių Dulkių Prijungti Ausines Kamštis Išmaniųjų Telefonų Lašas Laivybos

€1.43

-16%

€1.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dulkių Plug, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Dulkių Plug, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Dulkių Plug.

Aprašymas: Stilingas ir blizgantis apvalios formos dizainas. Geriausias būdas papuošti savo prietaisą su šio cute ausinių lizdas. Kompaktiškas ir lengvas dizainas, lengva nešiotis. Veikia visos (3.5 mm) ausinių lizdą. Šį įtaisą teikia pati į savo prietaisą per (3.5 mm) ausinių lizdą. Apsaugoti jūsų telefoną, bet ir 3,5 mm ausinių lizdas toli nuo dulkių. Kompaktiškas ir lengvas dizainas, lengva nešiotis. Geriausias būdas papuošti savo prietaisą su šio cute ausinių lizdas. Lengva įdiegti ir pašalinti. Priedu tik, mobilusis prietaisas yra neįtraukti. Specifikacijos: Elemento Tipas: Mobilusis Telefonas Dulkių Kištuko Medžiaga: kalnų krištolas + Plastiko Forma: Apvali Spalva: Atsitiktinė pristatymo (Jei perkate daugiau, galite gauti vienos spalvos arba kelių spalvų) Dydis: 11×6 mm/0.43×0.24 į (Vidut.) Kiekis: 1/5/10VNT (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas) Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1/5/10 X 3.5 mm Dulkių Kištuką (Jokiu mažmeninės pakuotės)

Tipas Ausinių Kištuką Įkiškite
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai