Nerūdijančio Plieno Jungtis, skirta "Samsung" Įrankių S2 RM-720 jungtis Keičiamu Adapteriu Prisijungti 20mm Samsung Žiūrėti s2 RM-720

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands.

2vnt Nerūdijančio Plieno Keičiamų Ryšio Adapterį Prijunkite 20mm Žiūrėti Juostoje "Samsung" Įrankių S2 RM-720

Komplektą sudaro: 2 X Žiūrėti laidus (Nr. mažmeninės pakuotės), Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, su aukštųjų technologijų paviršius, tai keičiamų Samsung Pavarų S2 žiūrėti laidus yra patvarus ir ilgalaikis. Tiksliai gabalai ant mažų komponentų spynos pati ant Samsung Žiūrėti ir Juostos patogiai ir saugiai. Lengvai ir tiesiogiai montavimo ir išmontavimo.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. 1. Sutartis dizaino stiliaus, su jumis gyvenimo sutartis, ir nėra paprasta. 2. Jungties visiškai tinka Samsung Galaxy Pavarų S2 RM-720 smart žiūrėti. (Modelių pasirinkimo: Samsung Pavarų S2 RM-720, Ne campitable Įrankių S2 Klasikinis.) 3. Jungtis tinka 20mm nerūdijančio plieno / oda žiūrėti juostos, iš vienos pusės jungia žiūrėti, iš kitos pusės jungia žiūrėti juosta 20mm. 4. Pagamintas aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, tvirtas abd patvarus, gali būti naudojamas ilgą laiką. 5. Super lengva įdiegti ir pašalinti. Techniniai duomenys: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Spalva: Juoda/Sidabrinė (Pasirinktinai) Dydis: standartinis dydis, tinka 20mm žiūrėti juosta Suderinami modeliai: Samsung Galaxy Pavarų S2 RM-720 Kiekis: 1 Komplektas (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas) Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

'

Užsegimas Tipas Sagtis
Modelio Numeris Wt01
Suderinamas Samsung Galaxy Pavarų S2 RM-720
Elemento Tipas Watchbands
Sąlyga Naujas su žymės
Prekės Pavadinimas
Spalva Juoda/Sidabrinė (Pasirinktinai)
Punktas "Samsung Žiūrėti Jungties Adapteris
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio plieno
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Juostos Ilgis 21cm

Panašūs produktai