27PCS 1:87 HO Masto Modelis geležinkelio Darbuotojų kraštovaizdžio modelio traukinių geležinkelio maketas dekoracijos "PASIDARYK pats" miniatiūrinės dioramas ekranas žaidimų

€3.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Amatų Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Amatų Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Amatų Žaislai.

Produkto Aprašymas

Vežimas Yra 27PCS 1:87 HO Masto Modelis geležinkelio Darbuotojų. Šiame HO masto figūra nustatyti, įskaitant gerai dažytos geležinkelio darbuotojų 27 skirtingų kelia su dideliu informacijos, Pridedant daugiau lifelikeness ir realybė naudojant šiuos skaičius į kelio ar kitos scenos savo modelio schemų ir peizažai.

Apie FunTrying

FunTrying , " China įsikūrusi bendrovė, gaminame masto modelio gamybos medžiagos ir miniatiūriniai modeliai, nuo 2017 m. dauguma mūsų klientų yra modelio gamybos kompanijų, architektūros modelio kūrėjų, modelis railroaders, atskirų entuziastų modelis geležinkelio, modelis dioramas ir miniatiūriniai modeliai... mes visada vertę, produktų kokybę ir klientų aptarnavimą ir sunkiai dirbame, siekiant šio tikslo. Dėl šios priežasties, mes turime įgyti grupė lojalių vartotojų ir sukaupta beveik 5000 gerbėjai į Facebook puslapį. prašome laikyti sekite mus ir rasite daugiau atnaujinimai ateityje. Smagiai ir Nuolat Bando puikus hobis miniatiūriniai modeliai ir dioramas.

Masto 1
Prekės Pavadinimas FunTrying
Amžius 14 Metų, & Iki
dydis H=20mm
Temos Profesijos
Medžiaga ABS
Modelio Numeris F003087
Spalva Dažytos
Įspėjimas Masto modle, kad tik

Panašūs produktai