Dviračių Sparnus Spalvinga Priekinių/Galinių Padangų Varantys Sparnus Anglies Pluošto Mudguard MTB Kalnų Dviračių Kelių Dviračių Taisymas Įrankių Priedai

€0.94

-24%

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektrinių Dviračių Priedų, Sportas Ir Pramogos, Pigus Elektrinis Dviratis Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Elektrinių Dviračių Priedų.

Savybės: *1.Šio dviračio sparnų sparnas rinkinys yra suderinama su bet kuriuo sėdynė po skersmuo mažesnis nei 34mm kalnų dviratis, kelių, dviračių ir pan. *2.Lengva įdiegti arba paleisti. *3.Su aukštos kokybės ir patvarus rezultatus. *4.Super lengvas ir patogus. Specifikacija: Medžiaga: plastmasinis Spalva: Juodas(Kaip nuotraukose) Dydis: Priekiniai Mudguard: 28 x 8.8 cm/10.71" x 3.46" (Vidut.) Galiniai Mudguard: 37 x 9cm/15.55" x 3.54" (Vidut.) paketų sąrašo: 1*Priekinė Mudguard 1*Galinis Mudguard Pastaba: 1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti. 2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

Medžiaga
Parama dropshipping,didmeninė prekyba
Prekės Pavadinimas MUQZI
Spalva
Tipas Kita
Priekiniai Mudguard
Galiniai Mudguard

Panašūs produktai