NINDEJIN 10vnt Mažas Geltonas Žuvų Standartinių Tvirtinimo detalių Nailono šešiakampėmis Plastikinių Vamzdžių Sriegimo Geležies Plėtra Varžtas Varžtas M6 / M8 / 10

€1.26

-23%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Varžtai, Namų Tobulinimas, Pigūs Varžtai, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Varžtai.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas:Explantion plastiko+geležies savarankiškai sriegių sriegimo

Dydis:M6,M8,M10

Pakuotė:opp krepšys

Savybės:

1. Platus taikymas. Kaip ilgai, kaip dydis įrankis sriegis rungtynes, tai tinka bet kokio tipo inkaras galvos.

2. Atrankos statybos metodą. Ji gali būti iš anksto nustatyti pagal poreikius, arba ji gali būti išgręžtos (įrengti) vienoje statybos papildomo gręžimo. Savo funkciją ir poveikis yra visiškai nuoseklūs.

3. Aukštos statybos sėkmės rodiklis. Nėra kliūtis gylio skylę ir problema, polinkį gręžinio. Statybos užbaigimo procentas yra 100%.

4. Aukštos kang traukti dizainas. Visą danties siaurėjantys plėtros specialusis aukštyn kojom kablys dizainas.

5. Užrakto darbo užmokesčio anti-laisvi poveikį. Specialaus dizaino full-siaurėjantys siaurėjantys plėtra, naudojant atvirkštinio traukos efektas, sandariai užrakinti ruošinį. 6. Gerinti dizaino kryptis. Trumpas ir paprastas, tinka visos parduodamos atskirai varžtai, "PASIDARYK pats" ir statybos patraukliausių statybos neprivaloma dalys.

7. Užtikrinti, kad inkaravimo varžtų plėsti. Paspaudus metalo, skardos gaminių, patentuota visą siaurėjantys siaurėjantys plėtra dizainas, tvirtas grabus geba be tuščioji eiga, ne profesionalūs statybos įgūdžių, reikalingų.

8. Vienkartiniai be problemų. Kaip ilgai, kaip ruošinį būtų pašalintas iš saito ir užpildas yra taikomas atkurti plokštumoje, nėra pavojaus rezekcija, ir susidūrimo su išsikišimų.

Aplications:

Šiuo metu jis daugiausia naudojamas užsienio high-end statybos srityse, pavyzdžiui, Europoje, jav, Vidurio Rytuose, Japonijoje ir Pietų Korėjoje ir kitose išsivysčiusiose šalyse. Jis atvyko į vidaus rinkoje 2013 metais. Plačiai taikomi konkretūs-įterptųjų operacijas. Pvz.: architektūros uždangų, vidaus apdaila, oro kondicionierius, apšvietimas, reklama, prisijungti, TV sienos kabinti, sanitarinių (virtuvės reikmenys), vandens ir elektros energijos, stebėti ir kitose susijusiose pramonės šakose ir srityse.

Apie Laivybos:

Prašome atkreipti dėmesį: Greitas pristatymas: mes išsiųsti savo daiktą per 24 valandas, kaip greitai, kaip galite pateikti užsakymą, jis gali prireikti daugiau laiko, per atostogas.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Pakuotė 10vnt/box
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Explantion Savarankiškai sriegių Sriegimo
Varžtas Tipas Savarankiškai sriegių sriegimo
Modelio Numeris XHYTZ
Disko Stilius Phillips
Spalva Geltona
dydis M6 / M8 / 10
Vadovas Stilius Butas

Panašūs produktai