Saulės SAE Atvirkštinio Poliškumo Adapterio Jungtys Greito atjungimo ilgiklis Saulės baterijomis Baterija Įkroviklis Prižiūrėtojas

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motociklų Elektronikos Priedai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Motociklų Elektronikos Priedai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Motociklų Elektronikos Priedai.

Produkto aprašymas: išleidimo poliškumas skirtingų prekių saulės baterijų krovikliai gali skirtis. Ir poliškumas gali būti pakeistas, kai saulės kolektorių jungtis su kitomis prekės SAE greitojo sujungimo kabelis-prailgintojas,saulės įkroviklis reguliavimo,ir DC maitinimo rinkinys Šių SAE žvakės būtų labai lengva konvertuoti, atvirkštinis poliškumas. Sae poliškumas atvirkštinių adapteris yra SAE SAE jungtis, ji suderinama su baterija pasiūlymą ir kitos prekės SAE jungtis laidai. Tai sae adapteriai gali būti prijungtas prie 12V/24V DC sistemas. Nenaudokite, jei norite, kad ryšiai didesnis kaip 20A(esamas). Šis prijunkite kištuką būtų lengviausias būdas padaryti, atvirkštinis poliškumas teisinga SAE SAE jungtis.

Prekės Pavadinimas AiELEMZION
Tipas Balnai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai