30G Dervos Meno Rašalo Sklaidą Pigmento Kontūro Piešinys Pasta Sakai Papuošalai Priėmimo Lašas Laivybos

€3.71

-17%

€4.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "PASIDARYK pats" amatai, Namai Ir Sodas, Pigūs DIY amatai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, "PASIDARYK pats" amatai.

Aprašymas:

Tai yra kontūro piešinys pasta,mes teikiame 4 spalvų , įskaitant juodojo aukso sidabro baltos spalvos, Jis daugiausia naudojamas siekiant atkreipti linijų dervos paveikslai. Todėl apytikriai apibūdinti su šia pasta, Tai puiki pora su rašalo sklaidą pigmentas, kurios naudojamos epoksidinės dervos, ryškios spalvos, lengvas, spalvotas, spalvos stabilumas, šviesus, tyras, sklandžiai tekstūros, vandens, skysčių ir greitai spalva, ne toksiškas, ne-dirgina aplinkai nekenksmingus dažus. Poveikį skirtingų spalvų dažai-plauti derva projektus, ir jo naudojimo, gamtos wave linijos sukuria magišką poveikį derva. Specifikacija: Tipas:Kontūro Piešinys Pasta Spalvos:4 Spalvų Juoda,Aukso,Sidabro, Balta, Neto Masė: 30 G/vienam Kiekis: 1 Vnt Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Pakuotėje yra: 1 Buteliukas x Kontūro Piešinys Pasta

Rinkinys Tipas No
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GUGUJI222
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai