Nauja Tendencija Motociklų Vėjo Bandana Šalikas Magija Daugiafunkcinis Pusę Veido Kaukė Balaclavas Snieglenčių Kaklo Trikampis Šalikas Skrybėlės

€2.30

-42%

€3.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriški Šalikai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Šalikai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, šalikas magija, bandana šalikas, trikampis šalikas.

Funkcijos: 1.Ultimate apsauga nuo dulkių, šiukšlių, klaidas, saulės uv spindulių ir kitų nepageidaujamų. 2.Aukštos kokybės ir kvėpuojantis akių audinio Balaclava: Mes naudojame poliesterio audinio gaminti aukštos kokybės lauko sporto kaukes, kurios užtikrina puikų vėdinimą,vandens absorbcija,patvarumas ir atsparumas dilimui, ir yra labai minkštas ir lengvas. 3.Hi-tech poliesterio audinio, kad užtikrintų puikią našumą orui, dengimas, wicking, patvarumas ir atsparumas dilimui. labai minkštas. raukšlių nemokamai. lengvas. likti šilta ir sausa. 4.Vienas dydis tinka labiausiai. gali būti dėvimi ant savo ar pagal bet kokio šalmo. audinys yra hipo-alerginių ir ne-dirgina odą. 4-way ruožas. flatlock siūlės. mašina galima skalbti. labai greitai išdžiūti. 5.Multi-purpose:Super patogu nešioti, o: slidinėjimas, motociklų, veikia, dviračiais, trekas, kalnų laipiojimo, snieglenčių sportas, airsoft dažasvydis, medžioklė, taktinio mokymo, dviračių ir kitų veiklos lauke.

Klientų Atsiliepimai Nuotraukas

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Moterys ir Vyrai
Elemento Tipas Šalikai
Modelio Numeris MG019
Kaklaskarės Tipo žiedas
Prekės Pavadinimas MENGLINXI
Stilius Mados
Modelio Tipas Spausdinti
Šalikai Ilgis <60cm
Medžiaga Mikropluošto
Taikomos sezonas Pavasaris.Vasarą.Rudenį.Žiemos

Panašūs produktai