ESP32 OV2640 vaizdo Kameros Modulis CMOS Vaizdo Jutiklio Modulis 2 Mln Pikselių Plataus Kampo Kamera Stebi Identifikavimo Objektyvas Arduino

€1.42

-2%

€1.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

OV2640 Mini

Į OV2640 yra 1/4 colio CMOS UXGA (1632*1232) vaizdo jutiklis. Jutiklio mažas dydis ir nedidelis darbinė įtampa suteikia visas savybes, vieno UXGA fotoaparatas ir vaizdo procesorius. Per SCCB autobusų kontrolė, ji gali išvesti 8/10 bitų vaizdo duomenis iš įvairių rezoliucijų, tokių kaip visą kadrą, sub-mėginių ėmimo, priartinimas ir langų. Į UXGA įvaizdį, šis produktas gali siekti iki 15 kadrų per sekundę (iki 30 kadrų už SVGA ir 60 kadrų už CIF). Vartotojai turi visiškai kontroliuoti vaizdo kokybę, duomenų formato ir perdavimo. Visi vaizdo apdorojimo funkcijas, įskaitant gama kreivės, baltos spalvos balansas, kontrastas, chroma, ir kt. gali būti programuojama per SCCB sąsaja. Vaizdo Jutikliai naudoja unikalią jutiklių technologiją, siekiant pagerinti vaizdo kokybę ir sumažinti ryškios ir stabilios spalvotus vaizdus, sumažinant arba panaikinant optinis arba elektroninis defektų, tokių kaip pagrindinio modelio triukšmo, tepamas, ir kintama. Ši kamera modulis tik veda į kai kuriuos smeigtukai SPT paketo jutiklis lustas ir optinis objektyvas. Be įmontuoto periferinių komponentų, ji turi būti suprojektuota taip, savaime. OV2640 Plataus Kampo OV2640, OV200 megapikselių kamera, 1/4 su ISP, paramos JPEG produkcija.

Modelio Numeris OV2640 Fotoaparatas
Pakuotė TQFP
Sąlyga Naujas
Tipas Įtampos Reguliatorius
Išsklaidymo Galia -
Darbinė Temperatūra -
Maitinimo Įtampa -
Prašymas Fotoaparatas
Prekės Pavadinimas EB Pirkti

Panašūs produktai