Madinga prabangūs papuošalai, Apyrankės dizaineriai Nerūdijančio Plieno Moterų Apyrankės Ne seserys kraujo, bet seserys širdies merginos

€2.96

-10%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Grandinės & Nuorodą Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Grandinės & Nuorodą Apyrankės.

Moterų Apyrankės Dovana, Papuošalai, Žavesio Rose Aukso Spalvos Sesuo Draugas Nerūdijančio Plieno Kraujo Bangle draugei

1. Apyrankės medžiaga: nerūdijantis plienas 2. Persikas širdies inkrustacijos akmuo: baltas cirkonis 2. Uodega grandinės širdies dydis: 8*8*3, 2mm. Dydis širdies kairėje pusėje lenktas gabalas: 9*8*3mm, 4. Lenktas gabalas, poliruoti, ir ne šviesos viduje, dydis išlenktas gabalas iki lenkimo: ilgis-40mm, plotis-5mm, storis 1,5 mm, 5. Bendras ilgis apyrankė (plius lenkimo piece): 18cm+5cm 6. Spalva: rožinė aukso, plieno spalvos 1. Apyrankė*1 2. Plastikinis maišelis 3. Express išorinės pakuotės maišelis 4. Papuošalų dėžutė (atkreipkite dėmesį! !!Tai yra informacinio su papuošalų dėžutę bus pristatomas)

Mes naudojame kelis pristatymo paslaugos Basilico-pica.lt saugai užtikrinti jūsų siuntinių:) pažadame grąžinti: -Jeigu jūsų sklypas nėra pristatomi per ribotą laiką; -Jei jūsų paketas yra prarastas stebėjimo informaciją; -Jeigu jūsų paketas negali būti teikiamos ir grįžo į jav. Pastaba: Jei reikia mokėti mokesčius, mes prašysime jūsų sumokėti ir atsiimti, o jei reikia, mes galime atsiųsti jums sąskaitą faktūrą. Bet mes ne mokėti mokesčius. Todėl, prašome leiskite mums žinoti, kaip išsiųsti paketą prieš jums mokėti. Ačiū. Jei esate dropshipping ir reikia greitai didelė pakuotė logistikos, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ! Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jums patinka mūsų produktas (- ai),nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų parduotuvėje.Ačiū iš anksto. Jei nesate patenkintas mūsų produktas (- ai), prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas. Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pateikti 5 žvaigždžių pagirti, jūs turite galimybę parodyti ant pasisekė sienos, pasisekė sienos klientai turi galimybę gauti nemokamą išskirtinį dovanos!

Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Formos ROUND
Elemento Tipas Apyrankės
Lytis MOTERIS
Suderinamumas Viskas Suderinama
Bauda ar Mados Mados
Feature4 Draugo Dovana
Kartų Pažintys Kasdien Sužadėtuvių Metines
Feature6 pulceras y mujer brazaletes
Modelio Numeris B997+B1002
Grandinės Ilgis 18+5cm
Feature5 nerūdijančio bangle apyrankės
Svoris 15g
Spalva Sidabro/Rose aukso spalvos
Medžiaga Metalo
Juostos Dydis 40*5*1.5 mm
Stilius Madinga
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 sesuo dovana
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Funkcija Apdaila
Nustatymo Tipas NĖRA
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Užsegimas Tipas OMARAS
Feature1 Meilės Dovana Draugui
Formos\modelis GEOMETRINIO
Feature2 Sesuo Apyrankė
Prekės Pavadinimas loftily

Panašūs produktai