Naujas Didelis Gėlių Plaukai, Nagai, Moterims, Plaukų Barrettes Staigius Krabų Juodi Plaukai Letena Įrašus Moterims, Plaukų Aksesuarų, Gėlių įrašus

€0.78

-19%

€0.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

Aprašymas: dydis:kaip paveikslėlyje Už bet kokio amžiaus grupėse, merginos ir moterys,patvarus ir labai paprasta naudoti, geriau už storų plaukų. Super didelis,unikalus gėlių įrašą,poliruoti dvigubus šonus,krištolo, atrodo,padaryti jus labiau žavi ir akį traukiantis. Tinka kasdieniniam gyvenimui, reikalinga ir patogi plaukų aksesuaras, kai maudytis, plauti veidą, arba buvimas namuose. Ne slydimo apsaugo dantis saugios važiuojant šlapia danga, palaikykite plaukų plovimo veido ar dušo. Savybės: Plastikiniai Drugelis Stiliaus Kietas Plaukų Letena Įrašą Ponios Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, gražus ir stiprus plaukų aksesuarai Paprastas, elegantiškas dizainas, tinka naudoti kasdien,kirpykla komplektą sudaro:1 vnt plaukų įrašą Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Tipas 2 plaukams
6 tipas Kietas
TIPAS 4 galvos moteris
Modelio Tipas Kietas
Stilius Mados
Modelio Numeris A18FZ-008
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Juoda
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Tipas 1 Plaukų Aksesuarai
Tipas Plaukų Žnyplės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
3 tipas plaukų krabų
Prekės Pavadinimas ACCGLORY
Tipas 5 Moterų Plaukų Aksesuarai
Medžiaga Derva

Panašūs produktai