1Pcs Spalvinga Vandeniui CD Metalo Nuolatinis Piešimas Flomasteriais Pen Automobilių Padangos, Padangų Protektoriaus Gumos Metalo Grafiti Riebiai Automobilių Stilius

€0.97

-3%

€1.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tapyba Rašikliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Dažymas Rašikliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Tapyba Rašikliai.

100% brand new ir aukštos kokybės Motociklų Padangų Žymeklis Dažų Rašiklis, ji yra Plastiko, Tinka visų tipų automobilių padangomis ir Patogiai naudoti. Ženklas jūsų padangų s Iškėlė raidės ir ženklas, kad jūsų lenktyninį padangų identifikavimas. Prieš dažai jūsų padangos, švarus, dulkių, aliejaus ir pan valau pagalbos. Ženklai ant visų paviršių, įskaitant gumos, metalo, medžio, stiklo, plastiko, kartono ir popieriaus. Rašiklio Dydis: 1,5*14.3 cm/Perlinis:2.2-2.8 mm Pastaba: -Prašome purtyti, jis taip pat naudojamas prieš -spauskite patarimas žemyn 3 ar 4 kartus -Prašome nepurtykite, kai naudojate, kad pigmentas išsiliejo -Cap pen sandariai po naudoti -Nereikia deginti, net kai tuščia Pakuotė: 1x Pen Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ačiū!

Prekės Skersmuo 8cm
Išorės Medžiaga
Elemento Tipas
Specialios Funkcijos Kailis Aišku
Prekės Pavadinimas ymjywl
Pakuotė 1 vnt automobilių remontas pen
Elemento Ilgio 1.5cm
Elemento Plotis 14.3cm
Spalvos
Rašiklio Dydis
Talpa
Modelio Pavadinimas Automobilių Dažų Rašiklis
Remonto plotas
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Pagrindiniai Ingredientai
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BQB
Prekės Tomas 12ml
Feature2 Atsparus vandeniui
Prekės Svoris 23g
Feature3 Protektoriaus Gumos

Panašūs produktai