650ml Dropship Plastiko Tuščias Siurblys Dozatorius Butelis Plaukų Grožį, Šampūnas, Losjonas, Dušo Gelis Kelionės Daugkartiniai Butelių, Konteinerių

€1.79

-24%

€2.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Daugkartiniai Buteliai.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!! ^-^

Aprašymas:

Ypatybė :

1.100% Brand new ir aukštos kokybės.

2.650 ml daugkartiniai butelyje,ji yra naudojamas platinti odos priežiūros produktų, tokių kaip emulsija, šampūnas, plaukų apsaugos pieno, kūno pienas ir pan.

3.Patogu ir praktiška, kelionės, verslo.

4.Rafinuotas aukštos kokybės PETG medžiagų, be kvapo, be plastifikatoriaus ir kitų kenksmingų medžiagų, gali būti saugiai naudojamas.

Naudojimo būdas:

Kai pirmą kartą naudosite, prašome jį išplauti švariu vandeniu ir jį išbandyti, pradėta naudoti kosmetika ir paspauskite jį.

Dalykai, kuriems reikia dėmesio:

1. Temperatūros, šis produktas yra 20-60 ° C, ir tai yra draudžiama naudoti vandens plauti.

2. Pildyti nereikia maisto ar gėrimų. Nedėkite naftos, šviesos, eterinius aliejus, kvepalus, stiprių rūgščių ir didelis alkoholio kiekis, kad būtų išvengta būklės blogėjimo medžiagos.

3, ilgą laiką, vietą, turinį, gali sukelti būklės pablogėjimą ar bako dažai, prašome skirti jam ypatingą dėmesį.

4. Įdėti ją į indą kuo greičiau. Nedėkite daugiau nei pusę metų.

5, PETG produktus ilgą laiką, lengva panirti pelenus, valyti švariu vandeniu arba dezinfekuoti alkoholio, nepamirškite naudoti karšto karšto vandens valymas

Paketas apima:

1Pcs Daugkartiniai Butelis

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

Prekės Pavadinimas moonvvin
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Makiažas Buteliai

Panašūs produktai