5VNT Velkamosiomis Širdys Šviesos Minkštas Bait5cm Dirbtinis Silicio gelio Suku jaukų Minnow Žvejybos Masalas nepastovi žmogus JIg, Jaukų, Žvejybos reikmenys

€0.57

-62%

€1.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

5VNT Velkamosiomis Širdys Šviesos Minkštas Bait5cm Dirbtinis Silicio gelio Suku jaukų Minnow Žvejybos Masalas nepastovi žmogus JIg, Jaukų, Žvejybos reikmenys Parduoti * 5vnt Produkto tipas: Minnow šviesos spalvos minkštas jaukus Produkto spalva: 5cm Gaminio medžiaga: aukštos kokybės silikono minkštas masalas Tinka vandenys: visi vandenys, Šviesos masalas yra labai tinka naktinė žvejyba ir velkamosiomis. Jis gali žaisti putojantis vaidmenį tamsaus vandens ir gali pritraukti žuvų bite labai gerai! Masalas įstaiga naudoja pažangiausias aplinkai nekenksmingų medžiagų, ne tik turi didelę smūgio jėgą, tačiau taip pat neišskiria kenksmingų medžiagų į aplinką! Imituojant žuvų odos (lazerio): dizainas, imituojant žuvų odą, daro ją patrauklesnę, kad didelė žuvis! Realistiškas 3D akis ir realus įstaiga duomenys, pvz., nekilnojamojo žuvų, kad ji atrodo taip pat natūralu kaip gyvas jaukas! Nuostabus, žvejybos reikmenys, žvejybos entuziastai. Idealiai tinka upėtakių žvejyba, stingray, grupavimas, ietis, muskusas, kalmarai, kalmarai ir kt.!

3 funkcija Žuvytę kvapas
Modelio Numeris LD66
Funkcija 9 Minnow minkšti masalai
2 funkcija Šviesos
Funkcija 1 Dirbtiniai Masalai
Funkcija 5 žvejybos minkštas masalas
Funkcija 8 žvejybos Suku jaukai
Prekės Pavadinimas weihefishing
Funkcija 6 worm masalas
Tipas Dirbtinis Masalas
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Kategorijos SUVILIOTI
Funkcija 7 putojantis
4 funkcija 3D Žuvies Akis
Funkcija 10 Spręsti žvejybos

Panašūs produktai