1 Maišelis 50 g Natūralus Sandalmedžio Lazdos Medienos, Smilkalų Lazdelės Laukinių nuimti Valymo Valymo Gydymo Įtempių

€3.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smilkalai & Smilkalai, Degikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Smilkalų & Smilkalai, Degikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Smilkalai & Smilkalai, Degikliai.

Aprašymas

Šis punktas yra krepšys natūralus sandalmedžio medienos, smilkalų lazdelių. Saldus, woody aromatas santalas pakelia kokioje aplinkoje jie sudegino. Atskirų lazdos įvairaus dydžio ir svorio, vidutinis 2.95 cm/ 7.5 cm ilgio, kiekvienas paketas sveria apie 50g, iš viso. Ekologiškai išaugintų iš natūraliai nukritusių šakų. Gamtos ir raminantis aromatas padeda atsikratyti negatyvumo ir blogų dvasių, atneša teigiamą energiją ir jums, ir naudos jūsų sveikatai. Tinka gyvenamojo kambario, biuro, meditacijos kambarys, jogos studija, ritualai, ypatingoms progoms ir pan.

Funkcija

- Spalva: Žurnalas spalva

- Medžiaga: Santalas

- Ilgis: Apie 7,5 cm

- Priima premium " natūralus sandalmedžio, gautos iš natūraliai nukritusių šakų, saldus, woody aromatas santalas pakelia kokioje aplinkoje jie sudegino.

- Smilkalai veikia puikiai ramina dvasią ir valantys orą. Gamtos ir raminantis aromatas padeda atsikratyti negatyvumo ir blogų dvasių, atneša teigiamą energiją ir jums, ir naudos jūsų sveikatai.

- Lazdos įvairaus dydžio ir svorio, vidutinis 2.95 cm/ 7.5 cm ilgio, kiekvienas paketas sveria apie 50g, iš viso.

- Natūralių ir raminantis aromatas padeda atsikratyti negatyvumo. Atleiskite savo pyktį, pagiežą ir stresas darbo metu ir kasdienio gyvenimo.

- Taikomas kambarį, biuro, meditacijos kambarys, jogos studija, ritualai, ypatingoms progoms ir pan.

1 Maišelis 50 g Natūralus Sandalmedžio Medienos, Smilkalų Lazdelės

Medžiaga Pušies Mediena
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas
Kištuko Tipas Kita
Modelio Numeris Sandalmedžio Lazdos
Tipas Nendrių Difuzorius

Panašūs produktai