Keramikos Krioklys Moliuskui Smilkalų Degiklis Censer Turėtojas Meditacija Amatų Šventykla Namų Kambario Dekoracija Dovanos Zen Papuošalai

€2.54

-34%

€3.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Moliuskui smilkalų degiklis keramikos aromaterapija krosnies kvapo aromatinių home office smilkalų kelio amatų bokštas smilkalų viryklė stovo

Prekės numeris: N10519

* Dūmai bus lašinamas į baseino, pavyzdžiui, vandens, ir kai jūs jį pamatyti, tai bus labai atsipalaiduoti ir ramiai.

* Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas

*100% naujas aukštos kokybės

* Prekės Nr.: Grįžęs smilkalų degiklis

*Medžiaga: Keramika

* Dydis: apie 10.5 cm x 20cm (supraskite, 4-5mm paklaida)

* Dydis: apie 6.2 cm x 13cm (prašome suprasti, 2-3mm paklaida)

* smilkalų degiklis tipas: vieno tipo (kaip parodyta)

*Pakuotė:

*1 smilkalų degiklis

*20 vienetų, sumaišyti smilkalai

PAŠARŲ ATGAL: Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai. Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

Didmeninė IR Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida IR pristatymas greitas. Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti. Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

Mokėjimo būdas

Mes galime priimti Paypal /Payoneer/Kredito kortelė/ " Western Union, ebs.

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos. Pristatymo laikas atostogų sezono metu (Kalėdų, Mėnulio Naujųjų Metų, ir pan.) gali būti ilgesnės, nei įprasta. Dėkojame, pridedant dar 5-10 dienų vėlavimo. Mes laivas nuo pirmadienio iki šeštadienio, išskyrus švenčių ir poilsio dienas (priklausomai pašto pranešimas). Jei norite pakeisti savo adresą, prašome palikti pranešimą arba siųskite mums laišką iki mokėjimo.

Spalvos IR dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas IR matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo. Ačiū!

grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas. Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami. pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, IR mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis . Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą. Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums, mes vertiname jūsų verslą.

Gamyba Aromaterapija Plokštė
Prekės Pavadinimas Tnukk
Tipas Smilkalai Viryklė
Taikymo Sritis Budistų Šventykla
Kosmetikos Funkcija Psichikos Gydomasis Poveikis
Medžiaga Keramikos
Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Kištuko Tipas USB
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas

Panašūs produktai