Dighealth Pėdų Kaukė Baby Foot Žievelės Kaukė Pašalinkite Negyvas Odos Sklandžiai Drėkinamasis Pėdų Pedikiūro Negyvos Odos Pašalinimas, Pėdų Priežiūros Kojinės

€1.72

-30%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Priežiūros Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Pėdų Priežiūros Priemonė, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pėdų Priežiūros Priemonė.

Dighealth 1Pairs=2vnt Baby Foot Žievelės Kaukė Pašalinkite Negyvas Odos Sklandžiai Drėkinamasis Pėdų Priežiūros Kojines, Pėdų Spa Pedikiūras

Specifikacija: Gamintojas:Dighealth Elemento Tipas:Pėdų Kaukė Neto:40 g/1 pora Pareigos:Pašalinti Negyvas Odos Kaukė,Kojų Sveikata,kova su Kulno Įtrūkimų

Funkcija: 1,sudėtyje Yra imbiero ir levandų ekstraktas su švelnia tekstūra, tai pėdų kaukė gali suteikti daug drėgmės ir mitybos odą išlaikyti maitina, remontas ir drėkina. 2,Ji taip pat gali suminkštinti senas įjungimo snukio už nukristi, o pagerinti šiurkšti ir nuobodu odos problemų jūsų pėdos. 3,Ir tada su balinimo ir stangrina odą, daro jūsų pėdų oda taps švelni ir lygi.

Kaip naudoti: 1,Kruopščiai nusiplaukite kojas (mirkymas karštame vandenyje padidins esmė absorbcijos). Žmonėms su labai šiurkšti odeles, taip pat galite nušveisti kojų prieš naudojant kaukes. 2,Pašalinti kaukės iš dėklas ir dėvėti juos, jei esate dėvėti savo kojines. 3,rekomenduojama dėvėti pora normalus kojinės už kaukių, tai bus užtikrinti, kad kaukės buvimo vietą ir lengviau savo judėjimą. 4,Dėvėti kaukes 1-2 valandas (mažiausiai 30 minučių jautriai odai). Galite patirti dilgčiojimas ar šilumos pojūtį, tai rodo, kad kaukės yra darbo. Nustokite jeigu jums pasireiškė nemalonus deginimo pojūtis. 5,Nuimkite kaukę ir nuplaukite kojas vandeniu.

Dėmesio: 1,nenaudokite kaukės jei turite aktyvių sumažinti ar žaizdų. Kaukės gali sudirginti. 2,Po naudojant kaukes, išvengti pernelyg didelio pėsčiomis, aukšti kulniukai, ir/arba viršija sporto salė. 3,Jei turite rūpestį, ar jūs galite naudoti ją, ar ne, kreipkitės į savo gydytoją. 4,Nėra rekomenduojama žmonėms su specialiais sveikatos sąlygų, pvz., nėščia. 5,Šis produktas nėra skirtas gydyti ar diagnozuoti ligas.

Paketą, Įskaitant: 1 Pora Pėdų Kaukė

Kaip Tapti VIP: Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" Jeigu jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą"

Prekės Pavadinimas Dighealth
Medžiaga Pilingas Kojų Kaukė
dydis 1 pair
Modelio Numeris Snukio Kaukė Kojinės
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Tipas Snukio Kaukė
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros

Panašūs produktai