12*12CM Plastiko Kratinys Priemones Užspaudimo Šablonai Siuvinėjimui Quilting Įrankiai Stuburo Siuvinėjimo Šablonai Sekimo Valdybos 22*20CM

€0.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras.

Aprašymas: Medžiaga:Bukas lenkijos Spalva:Permatomas Naudoti:Siuvimo Kratinys savybės: 1.Medžiaga: matinis skaidrus plokštė (nemokamai lenkimo plokštė, geriau išsaugoti, ne trapi, gali būti naudojamas kelis kartus) 2.Funkcija: Gali būti naudojamas kaip modelis kabotažo, arbata sėdynės, kišenės, užuolaidos, pagalvės, kuprinės, papuošalai ir kiti brėžiniai, darbų bet kokio dydžio gali naudoti piešimo modelį. 3.Akrilo šablonas puikiai tinka siuvimo, siuvinėjimo, quilting, kratinys, tapybos ir kitų "PASIDARYK pats" rankų darbo amatai. Pastabos: 1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! 2.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Tipas Įrankių Rinkiniai
Naudoti Diamond Tapybos Kryželiu
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai