6PCS Stabdžių Spinduliavimo Kvantinė Shield EMF Apsaugos Neutralizatoriumi Blokavimo Lipdukas Skaliarai Energijos Nustatyti

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonas Lipdukas & Back Flim, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Lipdukas & Back Flim, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonas Lipdukas & Back Flim.

Gaminio Parametrų:

Raundas anti-radiacijos mobiliojo telefono aplinkosaugos ¾enklelis, mobiliųjų telefonų anti-radiacijos quantum skydas.

Spalvos: Aukso ir Sidabro

Funkcija: apsaugo mobilųjį telefoną nuo radiacijos, išsaugoti mobilaus telefono, elektros, būti neigiamų jonų energiją.

Produkto Funkcijos:

1.Naudojant specialias medžiagas įsisavinti ir perduoti elektromagnetinės spinduliuotės bangos, taigi, kaip sumažinti žalą mobilųjį telefoną spinduliuotės žmogaus. smegenų.

2.Išplėsti budėjimo laikas 0,5-2 kartų.

3.Atkurti senas daugkartinio įkrovimo baterijos talpa ir pailginti baterijos eksploatavimo trukmę.

Elektromagnetinės spinduliuotės tapo ketvirta taršos šaltinis: su mokslo pažanga ir technologijos, populiarinimas ir taikymą, aukštųjų technologijų produktų, tokių kaip kompiuteriai sukūrė medžiagą civilizacijos visuomenėje, bet taip pat atnešė žmonės į aplinką visiškai elektromagnetinės spinduliuotės. Būtina kovoti su jonizuojančiosios spinduliuotės pavojų. Genol sukūrė ir pagamino "yikang" serijos civilinės radiacinės apsaugos produktus, 2009. Efektyvus kokybę, profesionalų aptarnavimą, laimėti dėmesys ir pripažinimas, kad dauguma vartotojų!

Naudojimas:

1.Anti-radiacijos pleistrą atgal ir juostos, žievelės, su klijais įklijuoti netoli antenos dalys (įklijuokite ši svetainė gali sumažinti radiacijos lygį, daugiau nei 90%), kitas būdas gali būti įterptas į mobiliojo telefono bateriją (įklijuokite jį taip, kad gali sumažinti radiacijos lygį, nuo 60% iki 70%, ir gali atkurti baterijos talpa tuo pačiu metu pratęsti budėjimo laikas charakteristikos dvigubas poveikis yra naudojami, dauguma žmonių).

2.Kai pastos ant baterijos ,venkite elektrodo.

3.Radiacinės saugos pleistras gali būti iškirpti pagal reikiamą dydį. Pjovimo neturi įtakos gaminio funkcija. Bet pasta ant baterijos turi būti daugiau nei 70% baterijos erdvės žaisti gerą poveikį.

Komplektą Sudaro:

1 X Vieno Aukso/Sidabro Lipduką opp krepšys;

Ar 6pcs pakuotės pakuotėje aukso/sidabro;

Suderinamos Prekės visi
Modelio Numeris ARS
Produkto Tipas Lipdukai
Lipduko Tipas Dalinė Apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mišrios Medžiagos

Panašūs produktai