Kūrybinės Ledo Maišelis Skausmas Pack Sporto Traumų Daugkartinio Naudojimo Pirmosios Pagalbos Daugiafunkcinė Karšto Šalčio Terapija

€1.63

-27%

€2.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Aušintuvas Krepšiai, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Aušintuvas Krepšiai, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Aušintuvas Krepšiai.

Kūrybinės Ledo Maišelis Skausmas Pack Sporto Traumų Daugkartinio naudojimo Pirmosios Pagalbos Daugiafunkcinė Karšto Šalčio Terapija Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Specifikacijos: Tipas: Cold Pack Medžiaga: PVC+Poliesterio, medvilnės Spalva: Triušis,Braškių,Šuo,Bananų Dydis:app. 14x14cm/5.51x5.51" Funkcijų: įsitikinkite, Kad jūs visada turite vieną iš šių ledo paketai, patogu! Tai nuostabi apledėjimo žemyn, galvos skausmas, gerklės raumenys,ir kitų kelio sąnario ar sąnarių skausmai. Gauti nedelsiant šalčio terapija tiesiog pradėti ledo kubelių arba smulkinto ledo maišelį ir užraktas saugiai. Jo aukščiausios kokybės medžiagos ir nepralaidi vandeniui dizainas užtikrina, kad nukentėjusioji srityje išlieka sausa ir suteikia jums, kad reikia paramos. Didžiosios būtina turėti ledo maišelį, kiekvienuose namuose! Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Tuščias Šaltas Paketas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Tipas Cold Pack
Medžiaga PVC+Poliesterio, medvilnės
dydis 14x14cm/5.51x5.51''
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TESSVENT
Modelio Numeris 3TT601410%
Spalva Triušis,Braškių,Šuo,Bananų

Panašūs produktai