6pcs 25cm Dekoratyvinių Audinių Popieriaus Rose Gold Pom Pom Gėlės, Vestuvių Dekoravimas Namų Gimtadienį Baby Shower Įvykis Šalies Prekių

€2.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Dėmesio Jei norite turėti kelių spalvų daug, susisiekite su manimi. Mes pristatysime spalvas galite užsisakyti Vieną iš šių būdų ir vieną aš myliu, yra popieriaus pp pp, taip paprasta sukurti, bet jie atrodo taip veiksminga ir oh toks mielas ir gražus. Jie gali būti naudojama viduje pridėti spalvų nuobodu vietos, jie gali būti naudojami užpildyti aukštos lubos. Gali būti pakabinti ne tiek ceremoniją ir priėmimo, taip pat yra naudojama sukurti mažesnius dekoro elementus, pavyzdžiui, džiaugtis ir pisuarai. Pasirinkimas yra begalinis ir jums tereikia šiek tiek laiko ir ne tai, kad daug pinigų, kad sukurti apsvaiginimo efektas. Tinka vestuvių, vaikų gimtadienių,baby shower,darželio ar bet koks renginys ar šventė!

Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas SUNBEAUTY
Modelio Numeris pom pom
Proga Motinos Diena
Modelis Vientisos Spalvos
dydis 25cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai