Tegul 1PC Kūdikių Teether Gyvūnų Medžio Žiedai Vienaragis Kamera Ežys Maisto Klasės Mediniai Teether Slaugos Pakabukas Kramtyti Žaislus

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūdikių Teethers, Motina & Vaikams, Pigūs Kūdikių Teethers, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Kūdikių Teethers.

Pažvelkite į naują tegul mama & baby store!

Medžiaga : 1.FDA 100% Maisto Klasės Mediniai. 2.BPA Free 3.Nėra Ftalatų 4.Nėra Švino 5.Ne Pvc Valymo Patarimai : Prašome naudoti karšto rankšluosčiu nuvalykite prieš naudojimą. Nereikia nuplauti vandeniu. Kiekis : 1 vnt.

Užsakymo kiekis daugiau nei 50pc gali būti spausdinami ant medienos

Draudžiama plauti vandenyje kelią patinimas; nuvalykite skuduru, tai yra gerai, ar ne gauti drėgmės, siekiant užkirsti kelią pelėsių; saugokite nuo saulės poveikio išvaizda

Pardavimo taškas

Prekės pavadinimas:Tegul Forma:Animacinių Filmų,Gyvūnų Punktas 1:Mediniai Teether Punktas 2:Baby Teether Punktas 3:Pirštinė Graužikų Punktas 4:Medienos Graužikų Punktas 5:Baby Teether Priedai Medžiaga:Medinis Amžius:6-9 Mėnesių Pakuotė:Single pakrauti Lytis:Unisex Priimti:Dropshipping,Didmeninė Valymo patarimas: Nuvalyti naujas produktas su karštu rankšluosčiu, prieš naudojimą. Nuvalykite jį su karštu rankšluosčiu po kiekvieno naudojimo. Pareigos: sumažinti kūdikio nepatogu dantų augimą, taip pat gali būti atliekami į žindukas grandinės papuošalai.

Sveiki atvykę į Geriausias kūdikiui. Apie Mūsų Produktus: 1. Sveikatos vaikui, visas mūsų medžiagos yra pagaminti iš natūralių organinių medžiagų. Taikoma kūdikių ir vaikų. 2. kūdikis į bud, dantys bus labai jautri. Kaip dantenų spaudimą, dantenas skauda, ir mūsų produktai gali padėti sumažinti kūdikių dantenų diskomfortą ir stiprinti kūdikio lytėjimo plėtros. Norėdami išvengti kūdikio, norint pasinaudoti kitų daiktų, kad būtų užtikrinta sauga ir sveikata. 3. patrinti dantenas, paskatino kūdikio dantų augimo metu. Dažnai kramtyti, gali žandikaulio normaliam vystymuisi, už sveiką augimą, nuolatinių dantų nustatyti gerą pagrindą. 4. Naudotis kūdikio kramtomoji gebėjimus, padėti kūdikių mitybos procesą, maisto, kramtomosios daugiau visiškai, virškinti daugiau kruopščiai. 5.Mūsų medinių teether praėjo CE/EN71-3/EN71-2 pažymėjimą. 6.Mūsų silikono teether praėjo CE /FDA /BPA FREE/EN71-3/Australijos standarto sertifikatą. Prašome atkreipti dėmesį: 1. Kūdikio pirmasis dantų?lengva dirglumas, žaislai, siekiant palengvinti kūdikio diskomfortas, tačiau, naudoti žaislai, prašome suaugusiųjų globos. 2. Prašome reguliariai duoti žaislų dezinfekcijai, siekiant užtikrinti sveikatai, sveiką augimo kūdikiui. 3. Prašome parduotuvės, žaislų, sausoje aplinkoje, Vengti drėgnos bakterijų augimą. 4. Dėl skirtingų ekrano, produkto spalva gali šiek tiek skirtis. Rankų darbo gaminiai, dydis gali šiek tiek skirtis, prašome suprasti, ačiū. 5. pirkėjų pirkti produktų, produkto naudojimo tenka visa atsakomybė. Pardavėjas nėra atsakingas dėl aplaidumo naudoti pirkėjo.

visame pasaulyje kūdikis turės diskomfortas ir skausmas augimo metu dantų, jie bus pasirinkti kandžioja savo pirštus, verkia, siekiant palengvinti diskomfortą, tai nėra teisinga, reikia naudoti teisingai naudoti gumos gaminiai. Kūdikių visame pasaulyje yra naudojant aplinkai draugiškas teether produkto.

Pastaba : Jei jūs gavote savo paketą, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Sprendimas modulis Q:Ar turi sertifikatą savo dantų gelio produktai? A: Taip, brangusis, Mūsų ir silikono gaminiai: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Australijos Standartas Sertifikatas...... Klausimas:Kiek laiko turi praeiti, kad sklypas bus gautas po sklypas yra vežamos? A: DHL/ UPS/ Aramex apie 8-10days. "Fedex" apie 3-5days. Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas apie 25-45days. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius apie 45-60days. Q: Ar turite gamyklos? A: Taip, brangusis, Mes turime labiausiai profesionalus dantų želatina komanda Kinijoje, ir mes projektuojame ir parduoti savo produktus. Ir mes priimti individualų produktų, pavyzdžiui, prekės ženklo pritaikymas, kūdikių personalizavimas pritaikymas, produkto pritaikymas... Q ; Kai mes galime gauti siuntinį? E-pakelis: apie 25days Express: 8-10days Fedex IP: 3-5days Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas: apie 25dyas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: 45-60days Jei norite daugiau žinoti apie naudojimo ir pritaikymas dantų gelio produktus, visada galite susisiekti su mumis ir tikimės, kad išgirsti iš tavęs. Ačiū.

Prekės Ženklo Istorija

Tegul yra profesionalus prekės ženklo kūdikis teether pasaulyje. Mes turime mūsų pačių gamykloje ir tiekimo daug didmeniniams. Ir mes turime profesinio tobulėjimo ir dizaino komanda pasaulyje, su tam tikros gamybos patentai ir autorių teisės. Dėl Jimmy Hu parduotuvė dabar yra TOP VIENA pramonės ir palaiko didmenininkai ir mažmenininkai. Išsamus paslaugų komandos išsprendžia visus klientų problemas. Tuo pačiu metu, kompanija, teikianti išskirtines pardavimo kanalų VIP klientams, individualų, suprojektuoti, pranešama ir kitų VIP klientų specialiosios tarnybos.

8 straipsnis Kūdikių teether
Funkcija Sumažinti diskomfortą jūsų kūdikio auginimo dantys
1 straipsnis Koalos Teether
Prekės Pavadinimas tegul
3 straipsnis Teether Dinozauras
Priimti 2 Didmeninė
6 punktas Medienos Teether
Lytis Unisex
2 straipsnis Teether už dantų
Stilius Animacinių filmų
Formos Gyvūnų
5 straipsnis Vienaragis Graužikų
Naudoti Kalėdų Dovanos
Pakavimas Vieną pakrauti
Medžiaga Maisto Klasės
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Priimu 1 Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas No
Amžius 4-6 mėnesių
Valymo patarimas Nuvalykite karšto rankšluostį
Modelio Numeris Teether
Punktas 7 mediniai graužikų
4 straipsnis graužikų teether

Panašūs produktai