Visiškai Nauji Aukštos Kokybės 1 Pora Plastiko Batų Medis Shaper Formų Neštuvų Reguliuojamas Moterims, Vyrams Unisex Naujas Mados Juoda

€3.67

-16%

€4.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Batų Medžiai, Batai, Pigūs Batų Medžiai, Aukštos Kokybės Batai, plastikiniai batų medžiai, batų medis, batų medis neštuvų.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės kietas tne ir kulno suteikia drėgmės ir kvapų absorbcija tuo tarpu padėti išlaikyti savo batus puiki forma, Pagaminti iš aukštos kokybės, dizaino, kuris palaiko pilną kojų Svajinga batų medžiai yra suprojektuoti, kad atitiktų formos savo batus apsaugoti jūsų avalynė investicijų su šiuo aukštos kokybės batų medis atsparia sistemą, galite naudoti šių batų medžiai ilgą laiką Įkrovos Skustukai išlaikyti jūsų suknelė, batai, žieminiai batai ir kiti lengvas, oda, suede ir sintetinės odos batai puikios formos, kai nenaudojamas Tinka Moterims, vyrams

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Plastmasinis Ilgis: Apytiksl. 22-27cm/8.66"-10.63" (Reguliuojamas) Spalva: Juoda Kiekis: 1 pora (2vnt)

PASTABA: Prašome leisti 1-2mm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Prašome suprasti, Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 Pora Plastiko Batų Medis

Elemento Tipas Batų Medžiai
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris D17281
Prekės Pavadinimas XONEMATHY

Panašūs produktai