50PCS 12mm Plastiko Flatback Shinny Emalio Star Mygtukai|Scrapbooking Embellishment Mygtukai| "PASIDARYK pats" Amatų Reikmenys|Drabužiai, Kniedės

€1.46

-10%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mygtukų, Namai Ir Sodas, Pigūs Mygtukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Mygtukų.

Prašome atidžiai perskaityti prieš užsakymą:

1.tai mažas, kad bus vežamos pagal ekonominės oro pašto įsipareigojimų. šio tipo pašto dažniausiai juda lėtai, be sekimo informaciją, kai jie išeina iš Kinijos. Jei jums jų reikia skubiai,prašome pasirinkti standard shipping", kuri judėti greičiau ir stebėjimo informaciją. 2.sąrašo elementai yra ne reali elementus,jie yra tiesiog miniatiūros,naudojamos apdailos ir "PASIDARYK pats" Crafting. 3.Jei nesate tikri dėl dydžio,formos ir informacija apie produktus,Prašome paklausė, prieš pateikdami užsakymą.Kai jūs įdėti tvarka, be jokios informacijos, kol mes laivą iš užsakymo,mes manau, kad jūs gerai žino apie produktus ir nepriima jokių ginčų dėl jo naudojimo ir formų, taip pat ir dydžių.prašome suprasti.

50PCS 12mm Shinny Emalio Star Mygtukai

1.Dydis 12mm 2.Shinny Gillter Emalio 3.50 VNT. vienam pack 4.šis mielas mažytis, plastikiniai emalio Žvaigždės yra geras "PASIDARYK pats", Išsilavinimą ir mygtuką apdaila taip pat klijavo ant telefono dėklas,nagų ir kitos vietos, kur turi būti papuoštas.

Modelio Numeris LNC201907110002
Apdaila Blizgučiai
Mygtuko Tipas 2-Skylių Mygtuką
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Pearl
Žymos Plastikiniai mygtuką Lankai
Formos Shell
Medžiaga Plastikiniai
Produkto Tipas Mygtukų
Plastiko Tipas Derva
Stilius flatback
Prekės Pavadinimas CINADRMS

Panašūs produktai