5-10VNT/daug Disko Ferito Magnetas 20x3 mm šaldytuvas magnetas ferito magnetai, ferito žiedas magnetas garsiakalbiai magnetas black 20*3 mm mini

€2.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magnetinės Medžiagos, Namų Tobulinimas, Pigūs Magnetinės Medžiagos, , Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Magnetinės Medžiagos.

Yra įvairių dydžių ferito parduotuvėje. Sveiki atvykę į pirkti. Medžiaga: ferito magnetas Dydis: Skersmuo 20mm, Storis 3mm, Feritai yra sukepintų iš geležies oksidų ir kitų ingredientų. Gaminamas miltelių metalurgija. Su ferito magnetas turi mažai liekamasis įmagnetinimas ir mažų magnetinio pralaidumo. Jis turi dideles prievartos jėga ir stipriu anti-demagnetization galimybes, ir ypač tinka magnetinės grandinės struktūra naudojama kaip dinamiškas darbo sąlygas. Ši medžiaga yra kieta ir trapi. Gali būti naudojami deimantiniai pjovimo įrankiai pjaustymo. Pagrindinės žaliavos-oksidas, todėl tai nėra lengva ardo. Darbinė temperatūra: nuo -40 ° C iki +200 ° C. magnetinės jėgos paprastai 800-1000 Gauss,kuris yra dažnai naudojamas garsiakalbių ir kitų priemonių. Patarimai: ferito magnetai yra gana trapi. Prašome elgtis su jais atsargiai. Magnetizmas yra stipri. Būkite atsargūs, ne pakenkti jūsų pirštai.

Formos blokuoti
Su Skylėmis No
Tipas Nuolatinis
Prekės Pavadinimas LEDERE
Modelio Numeris 20X3mm
Composite Retųjų Žemių Magnetas
Prašymas Pramonės Magnetas

Panašūs produktai