OkeyTech 3BT Silikono Automobilio Raktas Padengti Atveju Toyota Camry Prado 2017 2018 CHR "Prius" Corolla RAV 4 Nuotolinio Klavišą " Shell Atveju Stilius

€0.81

-19%

€1.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis.

Specifikacijos: Modelis: ZPH-TY001 100% brand new!!! Medžiaga: Silikonas Dydis: taip, Kaip parodyta paveikslėlyje Mygtuką Skaičius: 3 Įmontuoti (yra nuoroda tik, prašome, pažiūrėkite, prieš perkant!): Toyota Prado Camry C-VĮ "Prius" Corolla RAV (Suderinamumas Yra Tik Nuoroda. Prašome Palyginti Su Originaliu Vienas Prieš Perkant!) Savybės: - Lengvai Tilptų, tai Apima Tikslumo sumažinti, kad tilptų jūsų Raktas Fob Puikiai. - Apsaugo jūsų raktas nuo įbrėžimų, išlaikyti savo klavišą ieškote naujų - Lengva valyti, tiesiog plauti dangtelį su vandeniu - Padeda apsaugoti jūsų Raktas nuo lietaus vandenį - be iškraipymų, Nr. išnyks ir problema Ne pagal ekstremalių temperatūrų 1xSilicone Klavišą Padengti Atveju

Pristatymas

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

mes taip pat gali pateikti įvairius automobilio raktus,atsakiklio žetonų ir spynų įvairių automobilių markių.jei esate intereasted bet prekių,maloniai prašome cantact man.mes labai stengiamės sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Daugiau produktų, prašome susisiekti su manimi, aš suteikti jums geriausią pasiūlymą.

Medžiagos Tipas silikagelis
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Funkcija 1 Pagrindiniai Apsauginis Dangtelis
3 funkcija Toyota Camry
Tinka Toyota Automobilių
Funkcijos 2 Apsauga
Tinka 1 Silikono Automobilio Raktas Padengti Atveju
Funkcija 3 Toyota Corolla RAV 4
Pavadinimas Silikono Automobilio Raktas Padengti Atveju Toyota
Rūšis/Forma 100% Naujos Kokybės Gumos
2 funkcija Toyota Corolla RAV 4

Panašūs produktai