Juoda Mini "3 in 1" Micro USB Įkrovimo Galia OTG Host Hub Kabelis Adapteris, skirtas Samsung NOTE 2 i9100 i9300 XOOM A500 Karšto Naujas

€1.04

-26%

€1.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: USB Šakotuvai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs USB Šakotuvai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, USB Šakotuvai.

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

3 in 1 " Micro USB Įkrovimo Galia OTG Host Hub Kabelis Adapteris, skirtas Samsung NOTE 2 i9100 i9300 XOOM A500

Ypatybė:

1. Tinka bet neapsiribojant Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S3/S4, GALAXY Tab 38.0, Sony Xperia NX-02D, Sony Xperia acro HDIS12S, skirtas Toshiba REGZA Telefonas-T01D ir "Sony" S " serijos planšetinių kompiuterių.

2. USB sąsaja palaiko USB įrenginių, tokių kaip USB "flash" diską, USB pelės, USB klaviatūros ir kt.

3. Jei reikia, paramą už papildomą maitinimo per mikro USB jungtį.

4. Ji yra taikoma tik jos micro-B USB jungtis remti USB 2.0 host arba USB OTG funkcija.

Pareigos:

1. Paramą Galaxy S2,Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S3/S4,GALAXY Tab3 8.0,Sony Xperia NX-02D, Sony Xperia acro HDIS12S, skirtas Toshiba REGZA Telefonas-T01D,ir Sony S-series Tablet.

2. USB sąsaja gali prisijungti U prietaisai, pelę, klaviatūrą ir kitus USB prietaisus vienu metu.

3. Built-in energijos konversijos grandinės, prijungus prie išorinio maitinimo šaltinio, galite išjungti pagrindinių su CENTRU galia, siekiant taupyti energiją.

4. Kai mobilųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį su MICRO USB sąsaja yra OTG režimu, jis gali tik skaityti duomenis iš USB įrenginio ir negali būti taikomi tuo pačiu metu. Tai yra tik dėl to, kad MCIRO USB sąsaja turi tik penki laidai.

5. Kai energijos suvartojimas išorinių USB įrenginių, yra gana didelės (pvz., mobiliųjų kietajame diske, žaidimas rankena ir pan.), išorinis maitinimo šaltinis gali būti prijungtas per MICRO USB sąsają suprasti, kad tuo pat metu veikti kelis didelio galingumo USB įrenginius.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 188*26*7mm/7.4*1.02*0.27"

Svoris: 19g

Spalva: Juoda

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

1 x Micro USB " OTG HUB

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2.JAV/CA /RU laivybos greitai.

3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val.

4. Nėra sąskaitos faktūros ar gavimo ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Basilico-pica.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

5. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

6. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt! Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis Other
Kištuko Standartas NĖRA
Standartas USB 3.0
Sertifikavimo CE
Pakuotė Taip
Pareigos NĖRA
Modelio Numeris "Micro USB" OTG HUB
Medžiaga ABS
Svoris 19g
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Spalva Juoda
Uostai 3
Sąsajos Tipas Kita
dydis 188*26*7mm/7.4*1.02*0.27

Panašūs produktai