Grūdintojo stiklo apsaugos kameros lęšis Huawei P20 30 Lite Pro Garbės 20

€1.71

-5%

€1.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Apsaugos kameros lęšis Grūdintas Stiklas Huawei P20 30 Lite Pro Garbės 20

PAKUOTĖS TURINYS:

1X kamera grūdintas stiklas, fotoaparatą, mobiliojo pasirinktas. Apsaugo objektyvą nuo jūsų telefoną nuo įbrėžimų ir atsitiktinio lašai dėka šio grūdintas stiklas.

Šis punktas laivų MASIŠKAI, nors nauji nenešioti bet kokio tipo lizdinės plokštelės atveju arba pakavimo.

Nėra įtrauktos cleaner kit ar alkoholio nuvalykite, ar lizdinės plokštelės arba dėžutės, kad būtų pigiau, ir nėra būtina tinkamai įrengti.

Labai svarbu, kad ekranas kameros yra visiškai švarus, prieš diegdami grūdintas stiklas, kitaip gali būti dalelę dulkių tarp grūdinto stiklo ir objektyvas. Peiliukai yra 100% skaidrus . Išorinis sluoksnis iš kristalų, yra anti-scratch ir anti-riebalai (pirštų atspaudų pažymėtos mažiau) . Maksimaliai apsaugoti savo mobilųjį telefoną. Apsaugo pertraukas krioklys yra patogus, lengvas ir lengvai pridėti. Tik priduria, storis ir kietumas 9H. Pagal užsakymą pagaminti. Nepažeidžia funkcionalumo vaizdo kameros Ir palikti ne likučių, todėl jie yra lengvai keičiamais: Aukščiausios kokybės intervale, stiklo apsaugos .

Telefonas Suderinamas Prekės "Huawei"
Naudoti mobilusis telefonas
Suderinama Huawei Modelis 30
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Prekės Pavadinimas Todotumovil
Tipas Kamera Len Filmas
Savybės Anti Glare

Panašūs produktai