4pcs Mielas Vaisių Formos Vonios Kempinė Kūno Valymo Gražių Kūdikių Kūno Kempinės Ploviklių Dušo Kempinė Vaikams Vaikams

€2.19

-37%

€3.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vonios Šepetėliai, Kempinės & Ploviklių, Namai Ir Sodas, Pigūs Vonia Šepetėliai, Kempinės & Ploviklių, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vonios Šepetėliai, Kempinės & Ploviklių.

4pcs Vonios Kempinė Patogus, Mielas Vaisių Formos Kūną Kempinės Ploviklių Dušo Kempinė Kūno Valymo Kempinė Kūno Plovimo Kempinė Vaikams Vaikams

Aprašymas

Pagamintas iš aukštos kokybės kempinė medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas. Šis maudymosi kempinė yra puiki vonios priemonė, subtilus ir švelnus odai. 100% brand new ir aukštos kokybės, pleiskanomis, apsaugoti odos sveikatai. Jis gali masažuoja odą, pašalinti negyvas odos ir pašalinti nuovargį. Unikali vaisių formos dizainas daro šį vonios kempinė daugiau patraukli ir žavinga, ir tai bus gera assitance jūsų, mieli vaikai.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Sponge.

- Dydis: Apie 15x12x2cm.

- Pagaminti iš aukštos kokybės kempinė medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.

- Šis maudymosi kempinė yra puiki vonios priemonė, subtilus ir švelnus odai.

- 100% brand new ir aukštos kokybės, pleiskanomis, apsaugoti odos sveikatai.

- Jis gali masažuoja odą, pašalinti negyvas odos ir pašalinti nuovargį.

- Unikalus vaisių formos dizainas daro šį vonios kempinė daugiau patraukli ir žavinga, ir tai bus gera assitance jūsų, mieli vaikai.

4 x vonios kempinė

Prašymas Įstaiga
Naudoti valymas
Produktas Vonios Kamuolys/Vonios Kempinė/Vonia Gėlių
Medžiaga Kempinė

Panašūs produktai