Lanksti Grąžtas Pratęsimo Lankstus Velenas Tiek Magnetinio Hex Minkštas Velenas Lankstus Atsuktuvas, Elektriniai Grąžtai Bauda Apdaila

€4.35

-34%

€6.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsuktuvas, Įrankiai, Pigūs Atsuktuvas, Aukštos Kokybės Įrankiai, Atsuktuvas.

Savybės:

- Išplėstinė minkštas velenas yra skirtos paprastiems suktuvu ir elektrinis grąžtas - Patogus shield labai saugo savo rankas laisvai rotorinis vidaus veleno - Šešiakampis grąžto laikiklį ir ryšio tinka grąžtai gerai - Puikus derinys tinka paprasti suktuvu ir elektrinis grąžtas su tobula atlikimo - Didelį lankstumą sulenkti, pasukti ir ištiesinti net siaura, uždara erdvė - Velenas gali paeiliui atsitiktinai. Ji taip pat yra gera transporto ir saugojimo

Naudinga info:

1. Šis produktas puikiai tinka mažoje erdvėje operacijų, tinka kompiuterį, važiuoklės, elektros spintos, baldų, elektros prietaisų, ir kitų vietų, kad atsuktuvas gali neveikti (Pvz.: siauros erdvės, negyvi kampas) 2. Tinka Mažoms veržliarakčio / Reguliuojamas greitis DC suktuvu /Pneumatiniai atsuktuvas/Sukamojo gręžimo. 3. Kažkas jums turėtų atkreipti dėmesį, yra pasirinkę elektros audra, kad galite reguliuoti sukimo momentas 4. Tai galite įsitikinti, lankstaus veleno geriau dirbti su gręžimo ir niekada sugadinti veleną. 5. Kai jums naudojamos Sukamojo gręžimo, prašome nuolat sukimo momentas ne per didelis.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda Tipas: Daugiafunkcinis lankstus velenas Medžiaga: greitapjovis plienas, PVC Hex Karka: 1/4 colių (6.35 mm) Vidinis Šešiakampis Vadovas: 1/4 colių (6.35 mm) Ilgis: 11.4 į (290mm)

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų vadovas matavimai.

Pakuotė:

1 x multi-funkcija lankstus velenas

Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Daugiafunkcinis
Tipas Kita
Magnetinis Taip
Modelio Numeris Atsuktuvas
Varžto Galvutės Tipas Hex
Medžiaga Legiruotojo Plieno
Pakuotė Pagal 5vnt
Su Rankena, Ar Ne No
Prekės Pavadinimas ZANJIU
Varžto Galvutės Dydis 1/4"

Panašūs produktai