5vnt/set Mini Vandens Valymo Šepetys Virdulys Arbatos Puodai Skysčio Butelį, Sojos Padažas Butelių Plovimo Šepečiai

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Valymo Šepečiai, Namai Ir Sodas, Pigios Valymo Šepečiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, valymo šepetėlis, butelių plovimo šepetys, Plovimo Šepetys.

Nuotraukų rodomas :

Aprašymas:

Idealiai tinka valyti nedidelių ištraukų visi airbrushes, pulverizatoriai, tatuiruočių įranga, ir t. t.... Pagamintas iš patvaraus nerūdijančio plieno ir nailono šerių Šepečiai ateiti su raktų žiedas ir yra apie 3,5" ilgai Lengvai valyti dažai ne visose sunkiai prieinamose vietose, į airbrush dažų purkštuvu arba bet koks kitas elementas, su mažomis angomis, kad reikia valyti, pavyzdžiui, skysčio patarimas, oro bžūp, dažų taurės Tatuiruotė Menininkų, galite naudoti šepečiai valymo jų įranga, pvz., patarimai, antgaliai, spaustuvai ir vamzdžiai

Pakuotė : 1set x Mini Valymo Šepetys

Pristatymo ir perduoti laikas:

Prekės bus supakuotos per 2-5 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. Siekiant užtikrinti, kad jūsų tapybos atvyksta į jūsų nesugadintas sąlyga, mes leisime tapybos sausas keletą papildomų dienų, padidinti apdorojimo laikas. Mes jus patikinti, kad jūsų tapyba yra verta palaukti.

Pristatymas būdas:

Nemokamas pristatymas užsakymas bus pristatymas per china post " oro paštu. Kinija paštu, oro paštu, paprastai prekė atvyks su 10-25 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.

Taip pat kad bus pristatymas per EMS/TNT/FedEx/DHL, kuri atvyks su mažiau darbo dienų, bet klientas turėtų mokėti už tinkamą laivybos mokesčiai.

Grąžinti Garantuotas:

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties. Jūs turėtumėte įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. Grįžti laivyba tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai atgal yra rezultatas mūsų klaidos (jei gausite klaidingą punktas).

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su savo daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Tipas /
Stilius /
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas WXFTDMULIUFENG
Modelio Numeris N/A

Panašūs produktai