5/10/15/30/50g Mažas, Alavo Box Mini Metal Box Saugojimo Tuščią Puodą Paprasto Daugkartiniai Butelis Bako Varžtą Viršuje Kosmetikos Saugojimo Stiklainiai

€0.18

-41%

€0.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Daugkartiniai Buteliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Daugkartiniai Buteliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Daugkartiniai Buteliai.

Pavadinimas: Daugkartiniai Butelių Medžiaga: Aliuminis. Spalva: Sidabro Talpa: 5g/ 10g/15g/30g/50g Paketą sudaro:1*Daugkartiniai Buteliai Specifikacijos: Puikus ir platus lūpų balzamų, lūpų blizgesys, losjonas, kremas, kaukės, mini žvakės, kosmetika, imties puodai, žolelės, nagų dailė ir kt. Keliaujant erdvės taupymas ir išlaidų mažinimas. Varžto sriegio dangteliu, kad ji stora. Varžtas Twist Viršuje, užtikrina, kad jūsų produktai išliks švieži ir nėra nuotėkio arba išsiliejimas iš Ideali "PASIDARYK pats" platus lūpų balzamų, nagų dailė, makiažas, kremai, salves, mini milteliai ir kosmetikos skardines. Daugkartinio naudojimo, lengva nešiotis ir naudoti Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas. Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų. Dėkojame už jūsų supratimą.

Spalva Sidabrinė
dydis 15ml
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti platus lūpų balzamų, lūpų blizgesys, losjonas, kremas, kaukės, mini žvakės
Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris Saugojimo Butelių
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Panašūs produktai