Seksualus apatinis Trikotažas moterims G-string Moterų Tinklinio Mados Kelnės Apatiniai Kietos Ponios Atsitiktinis Kelnaitės T string Seksualus Dirželių Kelnaitės 2019

€1.20

-32%

€1.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteriškos kelnaitės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs moterų kelnaitės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, moteriškos kelnaitės.

PRODUKTO SAVYBĖS

1.Įdėti jūsų kūnas visiškai atsipalaidavęs statusą, didelio elastingumo diržo. 2.Itin sklandžiai liesti jausmas, kas kruopšti projekto svarstymas. 3.Daugiausia dėmesio skiriama puikus apatiniai skirti jums, ne tik inimitably seksualus. 4.Padaryti jūsų super seksualus ir gundantis. 5.Tarnauti kaip naktiniai drabužiai, ir taip pat stimulative sekso rinkinys už seksualinį gyvenimą porų.

DYDŽIŲ LENTELĖ

Apie Dydį: 1.Azijos dydžių yra nuo 1 iki 2 dydžių, mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių. 2.Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai befor jūs perkate prekę,jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo. 3.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 4.Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių. Apie spalva: Kaip jūs žinote,skirtingų kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

MODELIS RODO

PRODUKTO RODYTI

PRODUKTO IŠSAMIAI

APSIPIRKIMO

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl produkto.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. VEŽIMĄ: 1.Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2.Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Basilico-pica.lt, jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą. STEBĖJIMO SIUNTINIŲ: Jei norite stebėti savo paketą, galite pasirinkti šią nuorodą, norėdami patikrinti, logistikos informacija savo paketą. https://www.17track.net/zh-cn VERTINIMAI: Jei jūs patenkinti mūsų produktais, galite suteikia mums gerą vertinimą. Ačiū!

Medžiagos Sudėtis Poliesteris
Lytis MOTERIS
Proga Kasdien,Seksualus,Atsitiktinis
Paketas Apima 1PC Moterų Apatiniai
apatinis trikotažas moterims apatinės kelnaitės bielizna
Modelio Tipas Kietas
Seksualinio Pobūdžio No
sexy ropa interjero femenina
ropa interjero femenina sexy
Apatinis trikotažas moterų kelnės
Apdaila NĖRA
Kyla Tipas mažaaukščių
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
moterų kelnės Apatinis trikotažas
bielizna apatinis trikotažas moterims apatinės kelnaitės
Sezonas pavasario,vasaros,rudens,žiemos
Elemento Tipas Kelnaitės
Medžiaga Poliesteris
Nepadori Nuotrauka No
Spalva Juoda

Panašūs produktai