12 Tinklai Multi Stiliaus Stiklo Nagų Cirkonio Maišyti Spalvas AB "Crystal Ikrai 3D Žavesio Perlas" PASIDARYK pats " Lydinio, Manikiūro, Nagų Dailės Apdaila

€1.00

-39%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Strazdų & Papuošalai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Cirkonio & Papuošalai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Strazdų & Papuošalai.

12 Tinklai Multi Stiliaus Stiklo Nagų Cirkonio Maišyti Spalvas AB "Crystal Ikrai 3D Žavesio Perlas" PASIDARYK pats " Lydinio, Manikiūro, Nagų Dailės Apdaila

Elemento Tipas:Kalnų Krištolas,China & Apdaila

Meterial: Kaip paveikslų paroda

stilius: Nagų Dailės Papuošalai

Pakuotė: 1?

Ypatybė:

100% Brand new

- Tinka naudoti ant nagų lakas, UV gelis sistema su nagų įrankis.

- Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai,Mobilųjį telefoną, Papuošalų ir kt.

- Tinka profesionaliam nagų salonas ir šeima naudoti UV GELIO PAGRINDO: 1. Taikyti spalvų gelis, lenkijos ir išgydyti ją su UV lempa; 2. Taikyti UV-skaidrus topcoat ir NE sukietėja; 3. Cinkavimas šiek tiek vandens ir pasiimti kai karoliukai su dažų rašiklis; 4. Įdėti perlai dėl savo nagus, lengvai stumti papildomų karoliukai reguliuoti granules, kaip norite; 5. Išgydyti jūsų nagai su UV lempos, baigtas. Jei turite kokių nors klausimų ,prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Have a nice day

1).Mes priimame Kredito Kortelės, Boleto Qiwi Piniginės, Alipay, "Master Card", Webmoney, PayPal, sąlyginio Deponavimo ir pan.

* Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2).Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3).Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi išeikvoti per 3 dienas. 4).Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti nuo tos dienos, kai ji buvo gauta .Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos ,yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

5)Mes grąžinsime jums visą laimėjusio pasiūlymo sumą mes gauname originalaus krovinius, visus priešininkus ir priedai.Arba ,galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. 5 žvaigždžių atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų. Ir Jei įkėlimo pirkėjas dušas arba prekės parodoje , turės galimybę gauti dovanų kitą, kad.

2. Siekiant suteikti jums geresnes paslaugas, prašome gydyti sandorio gana.

3.Atsiliepimai yra mūsų gyvenimas, prašome susisiekti su mumis, pirmą ir leiskite mums padėti jums išspręsti problemų, prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį . Suteikite mums galimybę tobulėti.

4.Jūsų supratimas bus labai dėkingi! Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės,Naują atvykimo
Svoris 10g
Prekės Pavadinimas meicailin
Kiekis 1 Langelis
Medžiaga Metalo
Funkcija 3D "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Apdaila
Spalvos Kelių spalvų nagų ratų
Biuro įranga Ne Karštųjų Pataisų Flatback Nagų Cirkonio
Nagų Įrankiai Nagų China ir Cirkonio
Tinka Už "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Dekoracijos/Drabužių Priedai
Tipas Nagų Dailės Papuošalai
Modelio Numeris Mišrios Spalvos 3d Nagų Dailė Cirkonio
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Charakteris Lieti Nagų Dailės Papuošalai
dydis 1pcs Long box
Stilius Flatback Nagų Cirkonio

Panašūs produktai