10VNT Mason Konservavimo Dangteliai Nuotėkio Įrodymas, Sandarinimo Maistą Išlaikyti Šviežią Mason Konservų Stiklainio Dangtelius Su Plačiai Burnos Virtuvės Reikmenys

€2.25

-39%

€3.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šviežių išlaikyti Dangteliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šviežių išlaikyti Dangteliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šviežių išlaikyti Dangteliai.

Kulka Taškų: 1、Pakuotės Turinys: Jūs gausite 10 rinkiniai reguliariai burnos mason konservų stiklainio dangtelius ir juostos, tinkamą kiekį, galite naudoti, pakeisti ir dalintis su savo šeima ar draugais; Pastaba: mason konservų indelyje nėra įtrauktas. 2, Geras Sandarinimas: sandarinimo žiedas viduje stiklainio dangtelį daro mason konservų indelyje dangteliai turi gerą sandarinimo veiklos, oro stora ir nuotėkio nemokamai, sandariai sandariklis užtikrina tai tinka laikyti maisto produktai, grūdai, padažai, gėrimai, švieži, nereikia nerimauti dėl nuotėkio, kuris gali užteršti virtuvėje ar kitose vietose, po sandarinimo medžiagos. 3、aukščiausios kokybės Medžiagos: jar dangteliai ir juostas, yra pagaminti iš alavuotoji skarda ir dangtis dangčiai žiedą, kuris pagamintas iš PVC; jie yra rūdžių įrodymas ir ilgaamžiai, gali būti naudojami daug kartų naudoti; aukštos ir žemos temperatūros vandeniui, todėl gali būti įteikti šaldytuvai, indaplovės ir mikrobangų krosnelės; Dydis: reguliariai burnos stiklainio dangtelis yra 7 x 1,5 cm/ 2,7 x 0.59 cm. 4、Padalinta Dizainas: juosta gali būti naudojama kartu su silikono fermentacijos dangteliai ir nerūdijančio plieno ūglių dangteliai, varžto sriegis ant buteliuko burną gali padidinti trinties jėga rankas, kurios padeda atidaryti butelį. 5、Platus Naudojimas: Tinka sandarinti mason konservavimo stiklainiai, kurie laikomi prieskoniai, saldumynai, sausainiai, vaisiai, džemai, nealkoholinių gėrimų, arbatos ar kavos, vinių, varžtų ir kitų nedidelių objektų, įsitikinkite, dydį, prieš perkant. Savybės: Patikimas naudoti: Mūsų konservų indelyje žiedai yra gražus nepralaidi vandeniui ir sandariai poveikis, naudojant su konservavimo dangteliai yra geras sandarinimo savo maistą ir išvengti nuotėkio, išlaiko jūsų maistą šviežią ir švarų būklės ilgą laiką. Patogu naudoti: išorinės ratlankio dangtelio žiedas yra sriegiais padidinti trintį lengva atidarymo mason konservų stiklainį, patogus jums ir jūsų vaikams vežti maistą per mason konservavimo stiklainiai darbe ar mokykloje. Specifikacija: Dydis: reguliariai nagų Spalva: sidabrinė Medžiaga: alavuotoji skarda Pakavimo Sąrašas: 10 x Rinkiniai Plačiai Burnos Jar Dangteliai ir Intervalai Pastaba: Rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek klaidų dydį. Spalvos gali būti nežymus skirtumas dėl skirtingų ekranų. Rekomenduojame sausu audiniu, po plovimo, siekiant užkirsti kelią rūdžių.

Medžiaga 1 Metalo
Modelio Numeris 2 mason indo dangtelis
type3 Canning Puodelis Stiklo Dangtis
Specialybės Priemonės Tipas 2 Kita
Funkcija 1 Eco-Friendly
type1 mason indo dangtelis
Spalva Sidabrinė
Modelio Numeris 1 Gali dangtis
type4 Burnos Mason Indo Dangtelis
Medžiaga 3 alavuotoji skarda
Kilmės KN(Kilmės)
type2 Mason Jar Dangteliai su Diskais
type6 Stiklo Saugojimo Butelių Kolekciją Butelių
dydis regular mouth
Tipas mason jar dangteliai
3 funkcija Eco-Friendly
Medžiaga 2 Metalo
Sertifikavimo 4 CIQ
Medžiaga Metalo
type5 mason indo dangtelis
Specialybės Priemonės Tipas 1 Kita
Sertifikavimo 3 CE / ES
2 funkcija Įžuvinti
Sertifikavimo 1 CIQ
Sertifikavimo 2 MPT

Panašūs produktai