Vienkartinių Medicinos Alkoholio Stick Dezinfekuoti Medvilnės Tamponu Greitosios Pagalbos Sanitarijos Moterų Makiažas Vatos Pagaliukai Patarimas Dėl Medicinos

€0.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medvilnės Tamponai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Medvilnės Tamponai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Medvilnės Tamponai.

Aprašymas: Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Valyti žaizdas, dezinfekuojamos, mažina uždegimą, geras asistentas namų, lauko kempingas, kelionės ir sporto priežiūra. Žuvo virusas, spore, grybelis, pirmuonis. Efektyvios medicinos norma gali pasiekti daugiau nei 99.8%, Tinka žaizdų, aplinkinių odos, gleivinės dezinfekcijai ir valymui. Taip pat gali būti naudojama priemonė, dezinfekavimo ir valymo. Dukart vadovavo dizainas, lengva naudoti. Sterilizacija ir dezinfekcija, daug saugiau. Nešiojamų dydžio ir individualiai paketas, lengva nešiotis ir laikyti. Naudojimas: 1. Pertrauka žarna palei mėlyną liniją. 2. Alkoholio tirpalas teka žemyn, drėkinimo kitą tamponą. 3. Dezinfekuoti odą, žaizdas, tiek sausa ir šlapia medvilnės tamponai gali būti naudojamas. Specifikacija: Pagrindinė sudedamoji dalis: 75% Medicinos Alkoholio Neto masė: 0,5 ml/1pc Matmenys: 8x0.5cm(3.07x0.20in)(apytiksliai) Spalva: Kaip nuotraukose parodyta. Tinkamumo laikas: 2 metai Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1/10/20/30pcs x Alkoholio Medvilnės Stick(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Kiekis kaip nuotraukoje
Medžiaga 75% Medicinos Alkoholio
dydis 8*0.5cm
Prekės Pavadinimas Spadabravo
Modelio Numeris ZMMQ814

Panašūs produktai