IP68 Vandeniui baterijomis, Įvairių Spalvų Povandeninis LED Povandeninis Šviesos Tvenkinys, Baseinas Žuvų Bakas Vestuves

€1.71

-26%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atostogų Apšvietimas, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Atostogų Apšvietimas, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Atostogų Apšvietimas.

1: Medžiaga: aukšto skaidrumo skaidrus ABS lukštais, dėvėti, atsparus smūgiams, anti-rudenį, nr. krekingo. Kokybė nėra panaši į PS, NES ir kitos prastesnės medžiagos. 2. Dydis: skersmuo 3CM, aukštis 2.2 CM 3.LED: Didelio ryškumo SMD3528 LED lemputė granulių, ilgas tarnavimo laikas, geras ryškumas, teigiamų spalvų. RGB 3 1. spalvotas LED žibintai, balta, šiltai balta, raudona, geltona, mėlyna, žalia, oranžinė raudona, rožinė, violetinė, Mėlyna žalia 10 RGB spalvų ir pilnas spalvų. Iš viso 13 spalvų yra 4. Maitinimo šaltinis: 2 CR2032 baterijos maitinimas, darbo laikas yra apie 16 valandų, lengva pakeisti, praktiška. 5. Jungiklis: šviečia, kai baterija yra įdiegta. Nuotolinio valdymo įrengtas su paraiška gali atlikti daugiau nei 10M operacija. Suprantu, atidarymo ir uždarymo LED žibintai ir pokyčių, įvairių spalvų, nuolydžiai, šuoliai, greičio ir ryškumo pokyčiai . Vandeniui atsparus: 100% vandeniui atsparus dizainas, panašus į vandeniui principas žiūrėti, vandeniui atsparus žiedas yra įtraukta į vidurio produkto, ir nuo vandens lygis pasiekia IP68. Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Šviesos Spalva: RGB LED: SMD3528 Nuotolinio Veikti Atstumas: 10m Baterijos: 2 x CR2032 (neįtraukta) Šviesos, Išmatavimai: 30 x 22 mm (D*H) Nuotolinio Matmenys: 87 x 40 x 7mm (L*W*H)

Pagrindo Tipas Pleišto
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Sertifikavimo ce
Yra Pritemdomi Taip
Savybės atsparus vandeniui ,galite pakeisti spalvą per valdiklis
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris RGB Povandeninis LED Šviesos
Prekės Pavadinimas Xsky
Naudojimas Atostogų
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Muzika NĖRA
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Proga Sodas
Šviesos Šaltinis žvakė
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Garantija 1 metai
Įtampa 3V
Kištuko Uodegos No
Kištuko Tipas NĖRA
Spalva Balta
Vadovo Numeris 1-19 vadovas
Ilgis 3cm
Baterijos Tipas CR2032

Panašūs produktai