DSYCAR 1Set Mados Cinko Lydinys Anti-theft sportinių Automobilių Padangų Vožtuvas Dangteliai Varantys Padangos Padangų Kamieninių Oro Dangtelis Sandariai Padengti Automobilio Stiliaus

€5.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvų Kotus & Kepurės, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Vožtuvų Kotus & Kepurės, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Vožtuvų Kotus & Kepurės.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Cinko Lydinys

Aukštis: 1.4 cm

Burnos skersmuo: 0.8 cm

Svoris: 30g

Spalva: Juoda, Sidabro, Aukso, Spalvinga

Apie gaminį:

1. Anti-theft: Šis oro vožtuvas dangteliai buvo įrengtas su anti-theft veržliarakčio dizainas, kuris gali sandariai užrakinti vožtuvas dangteliai, nėra lengva pavogti.

2. Apsauga nuo dulkių Padangų Dangtelis: vožtuvas dangteliai gali apsaugoti vožtuvas nuo sąlyčio su purvo ir dulkių; taip pat galite pakeisti pirminį blogas vožtuvų dangtelio padangų.

3. Uždarųjų: vožtuvas kyla apima funkcijų, su guminiais sandarinimo vidinis, todėl gali ne tik padėti išvengti nuotėkio, bet ir gali užkirsti kelią vandens, sniego, ir dulkes į padangų, tokiu būdu pailgina padangos tarnavimo laiką.

4. Patvari medžiaga: vožtuvo dangtelis yra pagamintas iš geros kokybės ir patvarus Cinko Lydinio, atsparus vandeniui ir dulkėms, asmeninį sporto dizainas, patogi rankena.

5. Paskirtis: Universalus dydis tinka daugumai automobilių.

Pastaba:

Mažų daiktų, prašome laikyti atokiau nuo vaikų iki 3 metų amžiaus.

Paketas apima:

1Set * Automobilių Padangų Vožtuvas Dangteliai

Medžiaga cinko Lydinys
Dropshipping Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DSYCAR
Modelio Numeris C01799

Panašūs produktai