FEG Blakstienų augimą Skatinanti Blakstienų Augimo Serumo, Natūralios Medicinos Gydymo Tušas Blakstienų Serumas Prailginta Blakstienų Augimo

€2.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Blakstienų Augimo Gydymas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Augimo Gydymas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blakstienų Augimo Gydymas.

Fearture:

Skatina plaukų folikulus už blakstienų augimą, suteikiant pagrindinių maistinių medžiagų. jokių kenksmingų sudedamųjų dalių, jokio šalutinio poveikio Darbo pagrįstą laikotarpį - idealiai pirmieji rezultatai turėtų parodyti, 2-3 savaites. Stiprinti blakstienoms ir, kad juos priglaustų natūraliai. Vartotojai patogi, lengva taikyti. Taip pat veikia antakių augimą. Patamsinti blakstienos.

Kaip naudoti:

Ji yra paprasta ir lengva taikyti, ir yra hipoalergicznych ir visiškai saugus ir veiksmingas. Kreiptis į bazę savo viršutinę ir apatinę blakstienų liniją šaknų kiekvieną naktį kaip nors taikyti akių kontūro. Taip pat galite taikyti ploną liniją prie jūsų švarus antakiai dėl storesnės antakius. VENGTI PATEKIMO Į AKIS!

Pakuotės Sąrašas:

1 x Blakstienų Augimo Gydymas

Išsamiai:

Gamintojas: PEG Grynasis Svoris:3 ml Dydis:4.7/12cm Spalva: Skaidrus Sudedamoji dalis: Išgrynintas vanduo, Natrio chloridas, Benzalkoniumc chloridas, Citrinų rūgštis, Dinatrio fosfatas, Celiuliozės guma

Svoris 3ML
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris FEG Blakstienų
dydis Full Size
Naudos Prailginta
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Komponentas Kita
NET WT 3 ML
Tipas Blakstienų Augimo Gydymas

Panašūs produktai