Akvariumas Apdailos Mediena, Natūralus Kamieno Driftwood Medžio Akvariumo Žuvų Bakas Augalų Kelmas Ornamentu Landscap Dekoro Lašas Laivybos

€5.35

-17%

€6.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Papuošalai.

Aprašymas: Pagaminti iš Natūralaus Medžio ir jokios žalos žuvų, Puikiai tinka akvariumo ir žuvų bakas dekoracijas, Pagaminti iš Kieto medžio šaknys Gali būti naudojamas mikro kraštovaizdžio puošmena, kraštovaizdžio architektūra, taip pat Gali būti naudojamas vikšriniai lauke, akvariumas kraštovaizdžio Ar naudojami sodinimo žolės, sujungimas, samanų ir kt Padarė savo akvariumą daugiau gyvai, ir confort Forma: Atsitiktinis pristatymo (Jei perkate daugiau nei vieną,formos gavote gali būti vienodos formos ar skirtingų formų)

Techniniai duomenys: Medžiaga: Medis Ilgis: apytiksl. 28cm/11.02" Spalva: Medienos Spalva, Kaip nuotraukose parodyta Kiekis: 1 Vnt Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Medžio Kamieno (be mažmeninės pakuotės)

Svoris 253
Medžiaga Mediena
Vandens Papuošalai Tipas Papuošalai
Modelio Numeris GUGUJI222
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY

Panašūs produktai